Celeb / Híresség

Mégsem békült ki egymással L.L. Junior és volt párja

Továbbra is ellentmondásos hírek jelennek meg arról, hogy L.L. Junior és volt párja, Csilla megállapodtak egymással és békésen rendezik az ügyeiket. A Mokka vendége a témában Horváth B. Gábor, a gyászoló édesanya jogi képviselője volt, aki azt is elárulta, milyen most a szülők viszonya.

 

 

 

 

 




A jogi képviselő szerint Csillát nagyon megviselték a történtek, de pszichésen, mentálisan erős, tartja magát, és édesanyai feladataira koncentrál. Hivatalosan még nem értesültek arról, hogy L.L. Junior pszichológiai vizsgálatot kért, de állnak elébe, az egész családja kiterjedően.

Horváth B. Gábor elmondta, hogy ő is próbál segíteni abban, hogy a szülők viszonya jobb legyen, a temetés óta úgy látja, elkezdtek egymás felé gesztusokat tenni, kommunikálni. „Picit enyhülni látszik a viszony. Lényegi kérdésekben nincsen egyesség, nyilvánvalóan ezek jogi kérdések a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban” – mesélte.

 

 

 

 

Mindkét szülőnek az a célja, hogy nála maradjon a kisfiú. „Mindkét félnek az az érdeke, hogy a kiskorú minél kevésbé sérüljön ebben a dologban. Az, hogy ezt ki milyen eszközökkel szeretné elérni, és mit lát célravezetőnek, vagy hogyan képzeli el Lacika jövőjét, az merőben eltérő lehet. Úgy gondolom, az édesanyának szíve joga ahhoz ragaszkodni, hogy a saját háztartásában szeretné nevelni továbbra is Lacikát” – mondta a Mokkában, és azt is elárulta, hogy Csilla nem szed semmilyen gyógyszert, nincs szó poszttraumás sokkról sem, de ebben a nehéz gyászidőszakban nem akar még a nyilvánosság elé állni.




 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?