Celeb / Híresség, Érdekes

“Tökéletes vagyok úgy, ahogyan vagyok” – Selena Gomez elfogadta a testét, és úgy döntött, hogy nem dicsőíti a szépségideálokat

A közösségi média óriási nyomást helyez a nőkre, hogy próbáljanak megfelelni a szépséggel kapcsolatos elvárásoknak. Nem vagy egyedül, ha bizonytalanságot érzel, mikor a fotókat pörgeted végig a közösségi oldalakon. Még a sztárok is – köztük a színésznő és énekesnő Selena Gomez – küzdenek azzal, hogy beleférjenek a szépség szűkre szabott kategóriájába. Cikkünkből megtudhatod, Selena Gomeznek hogyan sikerült elfogadnia magát.

 

 

 

Az egész egy albumborítóval kezdődött.

Selena Gomez mesélt arról az abszurd rosszallásról, ami állítása szerint 2015-ben kezdődött, mikor megjelent a Revival című albuma. A helyzet annyira kontrollálhatatlanná vált, hogy elhatározta, terapeutához fordul, hiszen óvni akarta mentális egészségét.

“Nagyon ingadozott a súlyom.”

Selena azóta nyíltan beszélt a lupusról és a veseátültetésről, amelyek hatással voltak egészségére és a testsúlyára is. Mikor piacra dobta a Rare Beauty sminkmárkát, egy interjúban elmesélte, hogy nagyon ingadozott a súlya. Hozzátette, már fiatalon meg kellett tanulnia, hogy lepattanjanak róla az ezzel kapcsolatos negatív vélemények.

“Boldogabb vagyok, sokkal inkább jelen vagyok, és jobban tartom a kapcsolatot az emberekkel.”

Éveken át tartó küzdelem után Selena elhatározta, hogy offline életmódot fog folytatni.

2019-ben egy interjúban a közösségi média veszélyeiről beszélt. “Boldogabb vagyok, sokkal inkább jelen vagyok, és jobban tartom a kapcsolatot az emberekkel” – mesélte magáról. Elmondta azt is, hogy a közösségi médiától való elhatárolódás teljesen megváltoztatta az életét.

Imádja a gyorskaját.

Egy TikTok-videóban megmutatta, hogy mit rendelt. “Próbálok vékony maradni, de elmentem a Jack in the Boxba, vettem 4 tacót, 3 tojástekercset, hagymakarikákat és csípős csirkés szendvicset.” Majd folytatta: “De őszintén, nem érdekel a súlyom.” A videó végén azt is hozzátette: “Tökéletes vagyok úgy, ahogyan vagyok.”

Selena tanácsa a rajongóinak az, hogy szűrjék meg, minek teszik ki magukat.

Selena arra kérte a rajongóit, nagyon válogassák meg, hogy az életükben mire fordítanak figyelmet. Azt javasolta nekik, hogy határolódjanak el a hamis, valószerűtlen fotóktól is. “Sebezhetőnek lenni erősség, nem gyengeség.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?