Celeb / Híresség

Farkas Alexandra: Szerencsém volt az Éjjel-Nappal Budapesttel, mert már nem élnék vagy prostituáltként dolgoznék

Azt mondja, hírneve miatt mindenfajta tiltott szerhez hozzá tudott jutni.

 

 

 

A kábítószer-fogyasztásról már többször beszélt a múltban Farkas Alexandra, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője. Most arról írt közösségi oldalán, hová vezethetett volna az útja, ha az RTL realitysorozatában nem kap szerepet – szúrta ki a Blikk.

Minden este tekertem egy cigit, mert azt gondoltam, az lelazít és egy nehéz nap után minden gondomat megszűntette. Sokáig kampányoltam azért a környezetem előtt, hogy ezt receptre írnám fel mindenkinek, ugyanis sokkal nyugodtabbá tesz, mint bármi.

Farkas arról ír, nem volt válogatós, ami elé került, azt használta.

Óriási szerencsém volt, hogy bekerültem az Éjjel-Nappal Budapestbe, mert szerintem már nem élnék vagy prostituáltként dolgoznék valahol.

Hozzáteszi, a mai fiatalok között is sok a szerhasználó, ő például 14 évesen kezdte, de mindenkit óva int attól, hogy elinduljon ezen az úton.

Az, hogy manapság minden zenei előadó füves cigivel a kezében játssza a jampit sem segít a helyzeten. NE CSINÁLD! Nagyon komoly következményei lesznek a későbbiekben. Komoly mentális, érzelmi és testi tüneteid lesznek, amiket nem tudsz megmagyarázni. Hidd el nekem, végigmentem rajta. Sajnos volt pénzem megvenni a drágább kokain és füvet, volt hírnevem, hogy megszerezzek bármit, amit akartam. Sajnos meg is tettem.

forrás: 24.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?