Belföld

Ököllel ütötte ki a ligetvédő lányt egy valtonos állat (+videó!)

A Fidesz-közeli “biztonsági” cég ütötte-verte a ligetvédő aktivistákat.

Szerdán a faátültető gépek ellen tiltakozott néhány ligetvédő a Dózsa György úton lévő építési területnél, így próbálva a bejelentett demonstráción megakadályozni, hogy a gépek kihajtsanak a munkaterületről.
A tiltakozók azonban egy tucat valtonos biztonsági őrrel találták magukat szemben, akik elképesztő brutalitással léptek fel ellenük: hárman-négyen tepertek le úgy egy embert, hogy közben a nyakát fogták, kezét és lábát kicsavarták.
Az egyik tüntetőt a kisteherautó platóján álló biztonsági őr konkrétan hátulról fejbe rúgja, amiről a 168 óra videót is készített a helyszínen:
 

 
Egy lányt ugyanekkor ököllel ütöttek ki, amit már a Mércének sikerült levideóznia:
az egyik valtonos “biztonsági őr” szó szerint kiütötte Antal Nikolettát (Nikót), a budapesti tünetesek egyik híres alakját.
 
 
 
A videón feltűnnek rendőrök is, akik a demonstrációt voltak ott biztosítani, de egy idő után eltűntek a helyszínről, átengedve a terepet a Fideszhez kötődő Valton alkalmazottainak.
Ezután indultak meg a biztonsági őrük a ligetvédők ellen, a végére kocsmai tömegverekedést idéző jelenet bontakozott ki.

OSSZÁTOK MEG, HOGY MINDENKIHEZ ELJUSSON!

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?