Celeb / Híresség

Mi lesz a babával? Véget érhetett a VV Reni és Geri románca

Egyre több jel utal arra, hogy véget ért VV Reni és VV Geri kapcsolata. A fiatalok szerelme még a ValóVilág villájában bontakozott ki. Olyannyira, hogy a huszonkét éves lány a műsor történetében eddig egyedüliként teherbe esett a villában, amit még a bentléte során tudott meg. A Blikk felkereste az RTL sajtóosztályán keresztül a fiatalokat.

 

 

 

Reni és Geri arról még nem határoztak, hogy megtartják-e a kisbabát vagy sem, az összeköltözés viszont szóba került köztük, ám az utóbbi napokban egyre inkább úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk kérészéletűnek bizonyult. Ahogy azt a Blikk pénteken megírta, Reni már a közös fotóikat is letörölte az Instagram-oldalukról, a kismama pedig a rajongóinak tartott kérdezz-felelek során leszögezte, hogy nem hajlandó a fiúról beszélni.

– Geris, babás kérdésekre nem válaszolok – jelentette ki határozottan.

Ennyi volt?

Most újabb jelek utalnak arra, hogy istenhozzádot mondtak egymásnak: már nem követik egymást a közösségi oldalon, Geri pedig a hétvégén ahelyett, hogy várandós kedvese mellett lett volna, Szombathelyen bulizott a volt villatársával, VV Verával.

A rajongói kérdésre, miszerint mit szól Reni ahhoz, hogy a gyermeke édesapja Verával bulizott, a fiatal lány csak ennyit válaszolt:

Egészségére!” – jelentette ki.

Kerestük az RTL sajtóosztályán keresztül VV Renit és VV Gerit, de egyelőre nem válaszoltak a kérdéseinkre.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?