Celeb / Híresség

Zámbó Krisztián ismét nekiment Peter Srámeknek: “Peter Srámek! Állj ki velem erre a nótára”

Zámbó Krisztián ismét nem kímélte Peter Srámeket. Jimmy fia a közösségi oldalán hívta ki dalpárbajra a fiatal énekest, akit rendszeresen támad ha kell, ha nem.

 

 

 

Krisztián Srámek nyilatkozatait nehezményezi, de azt állítja nincs benne irigység. Mindenesetre édesapja “Sírni volna jó” című dala mellé ezt írta a közösségi oldalára:

“Peter Srámek! Állj ki velem erre a nótára. Kíváncsi vagyok. Ha tényleg jobban megértenek a felvidékiek és Magyarország, és te azt mondtad, hogy nem vagy felvidéki, hanem szlovák fiú… akkor add át ezt a dalt mindenkinek” 

-állt a posztban, amit azóta törölt az énekes, aki a Borsnak elmondta, hogy mi állt a kiakadása hátterében.

“Félreértés ne essék, nincs bennem irigység. Egyszerűen nem tudom feldolgozni, amiket mond a kissrác! Mindez csak hirtelen felindulásból jött, mert épp megláttam egy videót. Azóta leszedtem az oldalamról is a bejegyzésemet” 

– mondta Zámbó, aki így folyatta:

“Nem akarok ezzel tovább foglalkozni, de megvan a saját véleményem. Végignéztem Peter pályafutását, azt azonban nem vállalja fel, hogy hatalmas hátszéllel indult. Sokan nem ismerik őt, én viszont igen.

A sikereinek örülök, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ez egy pillanat alatt el is múlhat.Én tizenhárom éve csinálom, az utolsó kis lakásba is elmentem, akár 5-6 ember előtt is felléptem ugyanolyan szívvel és lélekkel, mint amikor egy nagyobb színpadon állok. Ember maradtam, pedig 43 éves vagyok.

Peter is becsülje meg, hogy Magyarországon elfogadták, ez csak egy jó tanács” 

Zámbó Krisztián szerint Srámek a felé áradó szeretetet rosszul használja és a kommunikációja sem tetszik neki.

“Szerintem ezt rosszul kezdi használni, ez bosszantott föl. Nekem ettől nem lesz több és kevesebb sem. Találkoztam már vérlázító nyilatkozataival, de ezen is túl vagyok. Ezzel szeretném lezárni ezt a történetet… 22 éve halt meg édesapám, én 12 éve énekelem a dalait, amit nem elég leutánozni, hanem ismerni kell, hogyan íródtak meg. A Sírni volna jó a kedvenc dalom, és ott voltam, amikor megszületett. Én lubickolok édesapám árnyékában, de meg is tehetem, mert a fia vagyok, és tudom, hogy büszke lenne rám” 

– magyarázta.

forrás: reflektoronline.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?