Celeb / Híresség

A műtétje óta csak úgy olvadnak a kilók Gáspár Beáról

Máris szemmel látható a változás Gáspár Beán az életmentő műtétje óta: Győzike felesége csaknem tíz kilótól szabadult meg a sikeres gyomorszűkítő operációt követően.

 

 

 

 




 

Mint azt a Blikk is megírta, életmentő műtéten esett át nagyjából egy hónapja Gáspár Bea. Gáspár Győző feleségét egy vidéki kórházban operálták meg, ahol gyomrának közel 80 százalékát távolították el. A Konyhafőnök VIP korábbi győztese azért döntött a gyomorszűkítő műtét mellett, mert három éve pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg nála, 30 kilót felszedett emiatt, ráadásul cukorbeteg is lett, a diéta és a teljes életmódváltás pedig nem segített. Azt mondja, nem bánta meg, hogy kés alá feküdt, hiszen mostanra már látszik is az eredmény.

– Nagyon boldog vagyok, mert már kilenc kilótól sikerült megszabadulnom. Az egészségi állapotomban olyan nagy javulást egyelőre nem tapasztaltam, azonban a közérzetem összehasonlíthatatlan a korábbi időszakhoz képest. Azt is észrevettem magamon, hogy a teherbírásom sokkal jobb, ami most nagyon jól jön, hiszen a héten a második receptkönyvem ételeit főzöm egy héten át – mondta az AcNews-nak Gáspár Bea, aki elárulta, már nem bír olyan mennyiséget enni, mint korábban, a műtét lényege is ez volt.

– Közvetlenül az operáció után volt egy kicsit nehezebb, hiszen orvosi utasításra két héten át szilárd ételt nem ehettem, és azóta is különösen odafigyelek arra, hogy minden falatot alaposan megrágjak – tette hozzá Bea, akin többen észrevették, hogy fogyott, édesanyja azonban nem látja ezt. – Mikor mondtam neki, hogy már közel a tíz kiló mínusznál tartok, rávágta, nem igazán látszódik. A lényeg, hogy én már érzem, és nagyon szépen haladok, és nyilván idő kell a jelentős átalakuláshoz. Betartom a szabályokat, amit csak kell, és haladok a célom felé.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?