Celeb / Híresség

Pataky Attila megdöbbentő vallomása: „Találkoztam sárkánylénnyel, de más földönkívüliek is léteznek” – videó

Pataky Attilát látta vendégül a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorában a címadó házigazda, a zenész ismét elképesztő történetekkel fogja meglepni a nézőket, ez már az előzetesből kiderül.

 

 

 

Az EDDA zenekar frontembere járt Hajdú Péternél, és a nézőknek nem kell sokat várniuk, hogy megtekinthessék a teljes adást Pataky Attilával. A magyar rockzenészről mindenki tudja, hogy állítása szerint találkozott már földönkívülivel, idén pedig a 20. UFO konferencián is részt vett. Most a műsorvezetőnek elárulta, milyen érzés volt találkozni a különös sárkánylénnyel.

Amikor meggyőződésed, hogy nem álmodsz, hanem ez a valóság, de hogy mi a valóság, onnan is kezdhetnénk. De azt nem lehet elmondani

– mesélte beleéléssel Pataky Attila, aki elárulta, a lény pusztító tekintete elől nem lehet menekülni, illetve hozzátette azt is, hogy mindenféle földönkívüli létezik, nem csak olyan, ami az emberre emlékeztet.

Az énekes Hajdú Pétert beavatta abba is, hogy képes több ezer méter távolságból is energiákat átadni, de nosztalgiáztak régi fotókkal, és természetesen az éneklés sem maradt el főzés közben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?