Celeb / Híresség

Döbbenetes kijelentést tett Berki Krisztián. Szerinte Széchényi és Deák mellett ő a 3. legnagyobb magyar.

A Fővárosi Közgyűlés tanácsterméből jelentkezett be közösségi oldalán Berki Krisztián, aki annyira eltökélt, hogy jövő hónapban megnyeri a főpolgármester-választást, hogy még azt is bátran kijelentette: Széchenyi István és Deák Ferenc mellett ő a harmadik legnagyobb magyar.

 

 

 

 




 

Mint ismert, Berki Krisztián még júliusban számolt be arról a közösségi oldalain, hogy ő is ringbe száll Budapest főpolgármesteri székéért október 13-án, azóta pedig lelkesen igyekszik a budapestieknek bizonyítani: alkalmas a posztra. Minden jel arra utal, hogy a tévés nagyon eltökélt, hiszen azon kívül, hogy serényen gyűjti az aláírásokat, ellenfeleinek, Tarlós Istvánnak és Karácsony Gergelynek is munkát ajánlana, ráadásul nem is akármilyet. Nemrégiben posztolt videójából pedig szintén az derül ki: komolyan gondolja ezt a választást, magabiztosságból pedig nem szenved hiányt. Utóbbi abból is érzékelhető, hogy saját magát Széchenyi Istvánhoz és Deák Ferenchez hasonlította, ugyanis rájuk tekint példaképként.

„Jó reggelt Magyarország, Jó reggelt Budapest! A két legnagyobb magyar, Deák és Széchenyi van mögöttem. A harmadik legnagyobb magyar viszont itt áll előttetek. Mivel fizikai mivoltomban csak én vagyok képes ma tenni, így őket itt hagyom és veletek közösen megindulok a megkezdett úton. Berki Budapestért!” – mondta Berki Krisztián a videóban, amit a Ripost szúrt ki.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?