Celeb / Híresség

Tolvai Reni plasztikai műtéten esett át: ezzel az új eljárással kezelték

Tolvai Reni énekesnő egy sejtelmes posztban tudatta, hogy egy műtéten esett át Dr. Krasznai Zsolt kezei által. A plasztikai sebész most elmondta, pontosan milyen műtétet végzett rajta, és melyik testrészén alakított.

 

 

A sebész elmondása szerint egy bőrfeszesítő kezelésről van szó, mely egy új lehetőség, amit Amerikában fejlesztettek ki. Ezt a módszert belülről kell alkalmazni, amihez szükséges 2-3 darab két milliméternyi kis metszés, és fél óra alatt, fájdalom nélkül túl lehet esni rajta. Elsősorban tokára találták ki ezt az opciót – mesélte az Ébredj velünk műsorában Dr. Krasznai Zsolt.

Mint mondta, tavaly novemberben adták ki ennek a szépészeti készüléknek az új változatát, ami még gyorsabb, még jobb lehetőséget ad, mint az elődje. A Covid miatti csúszások által azonban csak idén februártól kezdték el ezt használni.

„Reninél most karnál használtuk ezt a készüléket, mert ezt ugye továbbfejlesztve elkezdték használni felkarnál, hasnál, combbelsőnél. Ad egy opciót, hogy ne egy csúnya heggel kezeljél mondjuk egy megereszkedett felkart” – mesélte a plasztikai sebész.

 

Állítása szerint az énekesnőnek már szüksége volt erre a beavatkozásra, régóta beszéltek erről, mivel sokszor változtatja a súlyát.

„Ez egy egyszeri beavatkozásként van meghirdetve és alkalmazva. Jó, értelemszerűen nem olyan effektust ad, mint hogy ha tényleg kimetszenének egy bőrfelesleget, csak az viszont nagyon nagy heggel jár”– árulta el a szakértő.

Hozzátette 2022-re nézve, hogy azon dolgozik jelenleg a plasztikai társadalom külföldön, illetve a fejlesztők, hogy minél konzervatívabb módon lehessen valakin segíteni.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?