Celeb / Híresség

Eltűnik a tévék képernyőjéről Köllő Babett?

Az ősszel műsorvezető, zsűritag, de még versenyző sem lesz a TV2-n a korábban sokat foglalkoztatott színésznő. Az elmúlt években a csatorna egyik meghatározó arcává vált, ám a nagy menetelésnek idén vége szakadhat.

 

 

 

Az elmúlt években a TV2 egyik meghatározó arcává vált Köllő Babett. Ám a nagy menetelésnek idén vége szakadhat, egyelőre ugyanis nem látni, milyen feladatot bíz a kereskedelmi csatorna a műsorvezetőként és zsűritagként is bizonyított színésznőre. Pedig kínálat lenne bőven, az őszi szezonban igazi műsordömpinggel készül a nézőknek.

Nagy erőkkel zajlik a csatornánál az összes őszi műsor előkészítése, de egyelőre Köllő Babett neve műsorvezető, háziasszonyi, zsűri, de még versenyzői szerepben sem vetődött fel, legalábbis egyelőre. Jelenleg úgy néz ki a helyzet, hogy nem lesz képernyős feladata a TV2-n

– árulta el a Blikk informátora.

Az utóbbi években Köllő Babett a Sztárban sztár leszek! második, harmadik és negyedik évadának mestere volt, illetve 2022-ben a Drágám, add az életed!-et vezette Till Attilával közösen, ám idén egyik műsor sem lesz képernyőn. Igaz, Sztárban Sztár lesz – amelyben egy évadot szintén zsűrizett –, oda, ahogy azt korábban megírtuk, elsősorban Liptai Claudiát szeretné leigazolni a TV2. Persze a Dancing with the Stars versenyzői között esetleg szerepelhet Köllő, ám a színésznőnek táncos végzettsége is van, számos operettben, zenés darabban szerepelt, táncolt, így nem biztos, hogy fair lenne a többiekkel szemben a szerepeltetése a show-ban.

A csatornát keresve sem derült ki ennél több, igaz a TV2 Sajtóosztálya annyit elárult, hogy valamit felajánlottak neki, de azt, hogy ezt a felkérést az egyébként korábban mindig az adott produkcióra szerződő Babett elfogadta-e, azt nem tudni.

– Köllő Babett az elmúlt években kiemelt arcként fontos szerepet kapott a TV2-nél. Zsűritagként, műsorvezetőként ennél a csatornánál teljesedett ki a tévés jelenléte. Az idei évben az eddigieknél komplexebb feladatokat kínáltunk számára, hogy végül miben tűnik fel, hamarosan kiderül – szólt a TV2 sajtóosztályának válasza. A napokban egyébként a színésznőt a Blikk munkatársa kérdezte a következő hónapokról, arról, mik a tervei.

Csendesebb időszakban vagyok, de kell ilyen is néha, most élvezem ezt a nyugalmat

– adta Köllő Babett a kitérő választ, amely szintén arra enged következtetni, hogy egyelőre nem készül semmilyen tévés munkára.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?