Celeb / Híresség

Osváth Zsolt elárulta, melyik híresség miatt hagyná el a férjét – videó

Egy követője kérdésére Osváth Zsolt elárulta, létezik-e számára olyan ok, ami miatt elhagyná a férjét.

 

 

 

Osváth Zsolt a kudarcok és a visszautasítás után tökéletes esküvői helyszínt talált a párjával, Patrikkal, így tavaly ősszel végre kimondhatták egymásnak a boldogító igent. Nyolc év után, egy mesebeli ceremónián keltek egybe, éppen a tartalomgyártó elhunyt édesanyjának születésnapján. A youtuber akkor azt mondta, minden úgy sikerült a nagy napon, ahogy megálmodták, s már az oltár felé vezető utat sem bírták ki könnyek nélkül.

Zsolti és Patrik számos közös projektbe vágtak már bele: legutóbb például egy lángosozót nyitottak meg. Az étterem-tulajdonos a közösségi oldalán egy kérdezz-feleleket tartott, az egy napig elérhető Instagram-sztorijában pedig arra is válaszolt, van-e olyan dolog, ami miatt otthagyná a férjét.

– Erre a kérdésre jelenleg roppant egyszerű a válasz: nem. Viszont én egy racionális ember vagyok, nem akarok hazudni, nem azt a fajta életet éltem, hogy a járt utat a járatlanért nem hagyom ott… mindig próbálkoztam. Egyébként a nagy dolgokban mindig ez a döntés volt végül, mindig tudtam, mi a helyes. Sokszor hoztam olyan döntéseket, amikről később azt gondoltam, nem biztos, hogy úgy kellett volna. Az öregek nagy igazsága az, hogy ‘ha valami a mi időnkben elromlott, azt mi megjavítottuk és nem kidobtuk’ … Ezzel én is egyetértek, de csak egy bizonyos szintig. Lehet itt toldozgatni, foltozgatni, aztán egy adott ponton, ha valaki boldogtalan, ha látod, hogy nem közös az út, tovább kell lépni. És hát, ott van még Justin Bieber, aki szerintem bármikor bekopoghat… – mondta viccesen, arra utalva, hogy a világsztárért elhagyná Patrikot.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?