Celeb / Híresség

Tóth Gabi párja nem akárhol csinálta, Papp Máté Bence videót is posztolt az impozáns helyszínről ahol a forró mozdulatokat mutatta be

A Fricska olyan tüzes videóval jelentkezett be hogy kő kövön nem marad, hát még ha meglátod hol és kivel táncoltak.

 

 

 

Táncegyüttes ilyen tragikus hirtelenséggel még valószínűleg soha nem robbant a köztudatba úgy, ahogy az Tóth Gabi táncosaival történt: a Fricska egyik percről a másikra lett országszerte híres formáció, az már egy másik kérdés, hogy minek a kapcsán sikerült ezt elérniük. Már már unalomig ismételt tény, de a történtek megértéséhez fontos: Krausz Gábor és Tóth Gabi néhány hete egy előre megbeszélt közösségi oldalon megjelenő posztban tudatták a nyilvánossággal, hogy szerelmük véget ért és 6 év után külön folytatják. Azonban Krausz Gábor gondolt egyet és ellökött egy dominót, amivel egy egész lavinát indított el: a Gabival egyeztetett szövegbe ő belecsempészett egy plusz sort, ami így hangzott:

Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.

Az éleseszű magyaroknak nem kellett sok, hogy a találgatásokat tényekre váltsák: Krausz Gábor ezzel Tóth Gabi táncoscsapatára, annak is egyik tagjára célzott. Gabiék akkor már hónapok óta együtt dolgoztak, azt nem lehet tudni, hogy mikor szövődött szerelem közte és az alapítótag Papp Máté Bence között. Mivel a szakítás másnapján máris együtt fotózták és videózták őket, meglehetősen mosolygósan, így régebbre datálható az, hogy beszéltek egymásnak az érzéseikről.

A pár azóta is turbékol, bár ezt csak lesifotókból és olyan beszámolókból hallhatjuk, akik látták őket együtt, legutóbb például Papp Máté Bence elkísérte szerelmét a Sztárban Sztár forgatására is, ahol végig vélhetően egymásnak üzengettek.

Úgy tűnik a pár már sehova nem szívesen megy külön, ugyanis most szintén egy helyről jelentkeztek be a fiatalok: Gabi egy nagyszabású koncertet adott az olasz együttessel, az Il Voloval az Arénában és ezt a lehengerlő környezetet a táncos csapat is ki akarta használni. Gyorsan beállt hát a két fiú és egy izgalmas táncos videót dobtak össze a (még) üres Arénában.

Azahriah után úgy tűnik újabb fiúcsapat hódít a budapesti monstrumokba, igen nagy sikerrel. A videót a rögtönzött fellépésről itt tudjátok megnézni:


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?