Celeb / Híresség

Cameron Diaz már évek óta nem állt kamera elé – Így néz ki most A Maszk sztárja

A színésznő hivatalosan is nyugdíjba vonult.

 

 

 

Cameron Diaz a 2000-es évek egyik legnépszerűbb színésznője volt. A hírnevet A Maszk című vígjáték hozta meg számára, ami a legelső film volt, amiben játszott. Azóta olyan alkotásokban tűnt fel, mint az Álljon meg a nászmenet!, A John Malkovich menet, a Charlie angyalai, a Vanília égbolt, a Holiday, de ő szinkronizálta Fiona hercegnőt is a Shrek összes részében.

Így néz ki most Cameron Diaz

A sztárt öt évvel ezelőtt láthattuk utoljára a mozivásznon, az Annie című filmben. Azóta nem állt kamera elé, sőt, hivatalosan is bejelentette, hogy visszavonul, és nem többé nem szerepel filmekben. Az ok egyszerű: úgy érzi, kiégett, és nincs kedve már a reflektorfényhez sem.

 

 

 

 

 

Ehelyett felcsapott írónőnek, és kiadta első könyvét, mely a The Longevity Book: The Science of Aging, The Biology of Strength, and The Privilege of Time – azaz A hosszú élet könyve: az öregedés tudománya, az erő biológiája és az idő kiváltsága – címet kapta.

A sztár komolyan is gondolja, hogy ő szeretne szépen megöregedni: ráncait is büszkén vállalja, a legtöbb hollywoodi sztárral ellentétben. Nem botoxoztat, nem plasztikáztat – szerinte valóban kiváltság az öregedés, és nem olyasmi, ami miatt szégyenkezni kell. Összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki ma – az arca sokat változott az elmúlt években.

 

 

 

 

 

Image #0

Image #1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Image #2

Image #3

 

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?