Celeb / Híresség

„Több nyelven beszél, az ágyban pedig Tigris” – Félmeztelenül mutatta meg a szerelmét Alekosz: épp egy svájci luxusszállodában lazulnak – fotón a villantás

Alekosz nem titkolja rajongói elől szerelme bájait. Legújabb fotóján félpucéron mutatta meg imádott kedvesét a görög hős!

 

 

 

Alekosz, és új kedvese február 29. óta alkotnak egy párt. Az izomceleb azóta úgy tűnik, felhagyott a közszerepléssel, mostanában inkább a magánéletére koncentrál, ez a húzás pedig bejött!

A szerelmesek boldogok, a hosszúhétvégén pedig egy svájci luxusvakációra utaztak. Alekosz ennek örömére közösségi oldalán meg is villantotta félmeztelen szerelmét, aki épp egy fényűző szálloda ablakán tekintett ki a nagyvilágra.

A románc új fejezetével kapcsolatban a Blikk megkereste Alekoszt, aki örömmel vette az érdeklődést, és egy nagymonológba kezdett.

„Választottam igen tapasztalt, igen életrevaló nő, legalább annyira, mint én, hanem sokkal jobban. A féltékenység ezért szóba sem jöhet. Tudatos, tudja mit akar, bárhol, bármikor, bárkit megkaphatna, de ő engem választott; és kitart a döntése mellett. Tapasztalt, sokat látott nőről van szó, akárki akármivel nem tudja elcsábítani.

Az, hogy engem kiválasztott, hosszas tanulmány és előkészítő munka volt az ő számára. A megismerkedésünk látszólag tűnhet spontánnak, de valójában nagyon is tudatos volt. Kapcsolatunk éltetőereje ez. Férfitársaimnak ugyan ilyen tudatos, kitartó, célirányosan konkrét férfit akaró nőt kívánok.

Nekem, megadatott. Vigyázok is rá. El, nem engedem! Az ő szépségét megmutatni, számomra öröm, és Büszkeség! Soha nem közönséges, társaságban a legfölsőbb körök szalonképességével viselkedik, több nyelven beszél, az ágyban pedig Tigris. Svájcban él, ezért az életünk három hónapja ingajárat. A fotó éppen egy helyi Luxusszállodában készült. A távolság tartós és végleges áthidalásán folyamatosan dolgozunk, de így is meg tudunk oldani mindent. Boldogok vagyunk” – jelentette ki a realitysztár.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?