Celeb / Híresség

Dopeman: Orbán százszor jobban kormányoz, a cápák közt is képes jól evezni

Elmesélte, hogyan lett a kormány egyik legnagyobb támogatója, miután 2013-ban még Orbán hungarocellből készült fejét rúgta egy tüntetésen.

 

 

„Én rájöttem bevallom őszintén, hogy az Orbán százszor jobban kormányoz, jobban érti a stratégiákat, és nemzetközileg is képes jól evezni, olyan cápák között, akik közel sem kedvelik őt” – mondta Pityinger László, művésznevén Dopeman a Blikknek adott interjújában.

A zenész úgy folytatta:

„Ha ellenfélként tekintenék rá, akkor is el kéne ismernem az érdemeit. A jelenlegi világhelyzetben nem is látok más opciót. Ő most kifejezetten jót akar ennek az országnak. Azt érzem, hogy Magyarország előkészül arra, hogy egy semleges országgá váljon.

Ha az Orbánékat romlottnak gondolja valaki, el kell neki mondanom, hogy az ellenzéki oldal százszor olyan romlott és százszor jobban hátba szúrja egymást, és sem erkölcsben, sem pedig etikában nem áll a kormány fölött.

Az én világlátásom hibát lát és nem bűnt. Mindenki hibázik aki az életben él. Én nem nézem ezt romlottnak, nekem ez egy játéktér, amit úgy hívnak hogy politika. Mintha megnézném a bokszolókat a ringben, és kiderülne, hogy ki bokszol jobban.”

A rapper arról is beszélt, hogy lett a kormány határozott kritikusából annak támogatója. Szerinte a Fidesz 2010-es hatalomra kerülése kiváltott belőle egy rendkívül erős kritikát, lázadást, ennek lett az eredménye, hogy 2013-ban egy tüntetésen belerúgott egy, a miniszterelnököt ábrázoló hungarocell-szobor fejébe, ami miatt garázdaság vádjával három éven keresztül kellett bíróságra járnia.

”Az incidens után „feketes*ggű” lettem úgymond, három évig bíróságra járhattam, nem hívtak fesztiválokra, nem koncertezhettem, nem szerepelhettem a tévében. Az ilyen előadókat mint én mindig rángatják, én ezért mindent megtettem. Ez természetes működése a rendszernek, ez benne volt” – fogalmazott

„[D]e azt vettem észre, hogy a többség elkezdett jól járni. Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, de én látom a fizetéseket, meg látom, hogy a bankrendszer igencsak rövid pórázon van tartva, ellentétben a hiedelmekkel. Korántsem az az első számú cél, hogy itt magyar emberek tönkremenjenek” – mondta arról, mi győzte végül meg.

Arról is beszélt, hogy emiatt rengetek kritikát kap. „Napraforgó, s*ggnyaló, ezeket mind hozzám vágták már, de nem tartom magam annak. Én akkor mentem Orbánnal szembe amikor senki nem mert. Most már könnyű az én farvízemen fölevezni. Én nem kapok parlamenti fizetést! Aki engem kicsit jobban ismer, az tudja, hogy az én fejemben, hogy mennek a dolgok. Van a rendszerrel szemben kritikám most is! De fontos itt azt is elmondani, hogy a többség azért nem vak” – magyarázta.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?