Belföld

VV Merci megmutatta, hogy néz ki belülről a ValóVilág luxusvillája – videó

Rózsaszín flamingók és Miami-életérzés: így néz ki a luxusvilla, amit néhány nap múlva már el is foglalhatnak az RTL valóságshow-jának legújabb szereplői.

 

 

 

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy a ValóVilág tizedik szériájának harmadik helyezettje, VV Merci megmutatta az idei évad villájának fényűző udvarát, így megnézhettük kívülről, milyen luxusbörtönben élnek majd a május 5-én startoló 12. évad szereplői. A szőkeség teljesen ledöbbent azon, milyen körülmények várnak majd a versenyzőkre, most pedig arról is lerántotta a leplet, mi az, ami a falakon belül vár majd rájuk.

Már ahogy beléptem, teljesen elcsodálkoztam, és annyira imádtam, hogy az valami hihetetlen! Őszintén szólva, szerintem ez lett az eddigi legszebb villa

– fogalmazott Merci, aki a TikTok-oldalán kedden megosztott videójában azt is kijelentette, ha valamihez hasonlítania kéne az idei évad helyszínét, akkor azt a fedőnevet adná neki, hogy „az igazi Miami-életérzés”.

A korábban már megmutatott medence után az egykori villalakó a rózsaszín-kék színekben pompázó nappalit, konyhát, háló- és fürdőszobát, illetve a mosókonyhát is megmutatta, de a ház designjának egyik legkülönlegesebb részét is a nézők elé tárta, amely idén a folyosó lesz, ahol a műsorvezetők és az elmúlt évadok győztesei életnagyságban köszönnek vissza a falról.

@balazsmercedes Itt a lét a tét!🤪@Való Világ ♬ Pörög az élet (Való Világ powered by Big Brother) – Lotfi Begi & Binhky


forrás: blikk.hu

@balazsmercedes Itt a lét a tét!🤪@Való Világ ♬ Pörög az élet (Való Világ powered by Big Brother) – Lotfi Begi & Binhky



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?