Celeb / Híresség

„Végre elkezdhetjük” – Tóth Andi bejelentette, saját műsort indít: itt vannak a részletek

Tóth Andi ismét egy örömhírrel rukkolt elő a közösségi oldalán: elindítja a saját műsorát. Elárulta, milyen oldalát láthatják majd a nézők.

 

 

 

Tóth Andi alig egy hete jelentette be, hogy visszatér az RTL-hez, ráadásul nem is akármilyen szerepben, hiszen ő lesz az X-Faktor női mentora. A fiatal énekesnő élő adásban szögezte le, hogy elsősorban nem a győzelem a célja mentorként, hanem hogy tehetségeket találjon és segítsen nekik. A zsűritársaival korábban még nem dolgozott együtt, de elmondása szerint Majka habitusa és stílus áll hozzá a legközelebb, Gáspár Lacié pedig a legtávolabb.

„Nagyon várom ezt a részét, mivel jó ideje nem foglalkozom komolyabban zenével, és van bennem egy éhség erre, hogy hú, de jó lenne már csak beszélgetni is a zenéről!” – lelkesedett a barna szépség.

Igen ám, de nem az az egyetlen bejelentés, aminek örülhetnek a rajongói, hiszen – bár az énekléssel egy ideje felhagyott – most új oldalát mutatja meg a követőinek. A legfrissebb Instagram-bejegyzésében rántotta le a leplet arról, hogy vadiúj műsort indít, ráadásul sütős-főzős témában.

„Úgy vártam, hogy szóljak nektek végre. Van egy kis merényletem és úgy látszik végre elkezdhetjük. Tudjátok, hogy szeretek sütni-főzni, én pedig tudom hogy gyakran szeretnétek is azokat a recepteket. Így hát érkezik a MAX RENDELÜNK sorozat a Youtube csatornámra. MA 18:00-kor csekkoljátok az első, beköszönő videót, amiben kicsit bővebben is beszélek arról, hogy mi is várható pontosan idén. Természetesen főleg azoknak lesz majd hasznos ez, akik maguk is szerelemnek/hobbinak tartják a konyhában motoszkálást, de azokat a nézőket is várjuk akik csak kíváncsiak, mosolyognának kicsit, vagy csak csorgatnák a nyálukat egy fincsi sütire haha” – tudatta az örömhírt Andi.


forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?