Celeb / Híresség

Durva pletyka: Társkeresőn vadászik a nőkre a magyar sztár? Íme az igazság:

A Ripost megkereste Alekoszt, aki reagált a róla szóló híresztelésekre!

 

 

 

Alekosz magánéletéről nem sokat tudni, amióta szakított Varsányi Rékával. Egy biztos: a görög származású celeb oldalán december elején feltűnt egy rejtélyes szőke nő, ám a közös felvételek nem sokáig szerepeltek Alekosz oldalán.

„A hölgy csak egy barátnőm, sok nő barátom van, ő egy közülük. A kilétéről nem árulhatok el semmit, mert még nem áll készen a sztárságra. Az Alekosz-jelenség viszont nagyon tetszik neki”

– fogalmazott akkor a Ripost-nak a showman.

Alekosz a Tinderen vadássza a nőket?

Alekosz tehát a tények eddigi ismeretében egyedülálló, és vélhetően nem szeretné szingli férfiként tölteni a karácsonyt. Sokkal vonzóbb lehet számára az az elképzelés, hogy egy dekoratív nővel ünnepel, miközben a háttérben Zámbó Jimmy legnagyobb slágereit ontja a lemezjátszó. A Redditen mindenesetre érdekes pletyka kezdett el keringeni róla! Nevezetesen az, hogy az egyik legnagyobb társkereső oldalon vadássza a szebbik nem képviselőit, majd minősíthetetlen stílusban kommunikál azokkal, akik a horgára akadtak.

„Egy 18 éves barátnőm viccből matchelt vele, de ez a pali, amit leművelt, az botrány. Az első mondata az volt, hogy hová küldheti a taxit, hogy „aláverje”. És amikor a lány felháborodottan közölte, hogy mit képzel magáról, ő úgy beszélt vele mint egy utolsó, retkes, k**vával” – állt a leleplezésnek szánt bejegyzésben.

Az éremnek viszont minden esetben két oldala van, a Ripost ezért megkereste Alekoszt, hogy megkérdezze, valóban róla szól-e ez a bizonyos beszámoló, ami nem tünteti fel jó színben a görög celebet.

Alekosz megkeresésünkre kategorikusan kijelentette, soha nem használna ilyen proli stílust.

„Ez egy súlytalan pletyka, ráadásul nem is igaz, nem rólam szól ez a poszt. Én nem is használok ilyen stílust”

– jelentette ki határozottan Alekosz, akinek nagyon fontos, hogy a választottja is imádja Zámbó Jimmy-t.
forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?