Celeb / Híresség

Hatalmas karácsonyi tűz volt Győzikééknél – videó

Azt lehetett tudni, hogy ha valahol, hát a Gáspár családnál káosz lesz karácsonykor.

 

 

Akiknek hiányoznak a Győzike-show őrültségei, azok valószínűleg gyakran néznek bele a LifeTV-n a Van életünk című szériába. Nagyon jól tudjuk, hogy a Gáspár család mindig tud valamin balhézni, de a legtöbbször Győzike húzza ki a gyufát Bea asszonynál.

Sok mindenre rájátszanak, mert ebben már vérprofik a kamerák előtt, de azért lehet látni, hogy vannak olyan pillanatok, amikor valóban kitör belőlük a feszültség.

Akik úgy döntenek, hogy nincs kedvük este a Reszkessetek, betörők!-et nézni a TV2-n, azok belekukkanthatnak a Gáspár család karácsonyába. A különkiadást ma este 22 órakor mutatják be, szóval aki esetleg hiányolja a veszekedést az ünnepek alatt, az ezzel a műsorral tudja pótolni.

 

 

Az ízelítőben lehet látni, ahogy Győzike megszerzi a család karácsonyfáját, aztán a végén valahogy fel is fogja gyújtani. Az egyik kommentelő azért megjegyezte, hogy az egész dolog parányit túl van játszva.

Jelenleg úgy néz ki, hogy Gáspár Evelin ebből a mókából kimaradt, mivel a hivatalos előzetesben sem találkozhatunk vele.

 

 

 

Múltkor Győzike elég mélyen pont arról nyilatkozott, hogy szerinte a karácsony értéke eltűnt, így nem akarja azt, hogy az ajándékok kerüljenek ilyenkor a középpontba.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?