Celeb / Híresség

Vérlázító: Varga Irén is kifakadt a háború miatt

Varga Irén szerint a helyzet amiben jelenleg élünk, vérlázító.

 

 

Kinek van joga megölni a családodat? Kinek van joga tönkre tenni mindazt amiért egy életen át dolgoztál? Egy életen át szenvedtél, hajtottál. Senkinek. Senki nem szólhat bele a te szuverén életedbe. Senki nem diktálhat, a te életedet te éled– olvasható Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo Facebook-oldalán.

Csütörtök este ugyanis ő is úgy döntött, hogy megszólal a kialakult háborús helyzet kapcsán és egy hosszas bejegyzésben fejtette ki a véleményét. Azonban mivel Irénke gyámság alatt áll, az sem kizárt, hogy valaki más írta meg a sorokat helyette.

Felnősz ezekkel a gondolatokkal, majd egy nap rájössz, hogy tévedtél. Egy nap rájössz, hogy minden amit eddig gondoltál a világról, hogy a jogaidat megvédik, az életedet megvédik, a családodat megvédik, egyszer csak szertefoszlik. Szertefoszlik, de nem csak mint egy gondolat, hanem úgy, mintha a húsodat tépnék le rólad miközben annyira zokogsz, hogy nem hallod a világot. Nem hallasz semmit. Egy dologra tudsz gondolni: a nagy semmire-áll továbbá az elődadó bejegyzésében.

Majd a hosszas szövegben arról is lehet olvasni, hogy a jelenlegi helyzet amiben élünk, nagyon veszélyes, de még annál is szomorúbb, vérlázító.

Nem volt még elég a vérrontásból? Nem gyilkoltatok még eleget? Nem halt még meg elég ember? Ez a ti harcotok, politikusok. Harcoljatok ti, de minket hagyjatok ki belőle! Hagyjátok ki ebből az egészből azokat akik még csak fel sem nőttek, de már vérzik a szívük mikor halott családtagjaikat nézik. Kórházakat bombáznak, iskolákat, bölcsődéket. Olyan létesítményeket amik arra sarkallnak, hogy egy 5.000 kilométerre élő ember szíve is megszakadjon. Akkor mit érezhet az, aki ott él?– fejezte be a megszólalást.

A bejegyzés ide kattintva érhető el.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?