Celeb / Híresség

„Apa a tévéből tudta meg” – soha nem hallott részleteket fedett fel Azahriah ToiToi-os szeretője

Azahriah neve akkor lett országosan ismert, amikor kiderült: az egyik rajongóját egy palacsintafesztiválon magáévá tette. A nő élete – akivel a zenész közösült – majdnem tönkrement a légyott után, olyan sok bántást kapott, hogy külföldre kellett menekülnie. Most mégis vállalta, hogy interjút ad.

 

 

 

Hónapok óta nem hallott senki arról a lányról, akivel Azahriah 2022 májusában egy ToiToi wc mögött esett egymásnak. A légyottból óriási balhé kerekedett, mivel három arra járó srác levideózta az aktust és feltette az internetre a szexvideót. Az énekes azóta gigasztárrá nőtte ki magát, a lánynak viszont az országból is el kellett menekülnie a sok bántás miatt. 

Budai Laura és Azahriah a felvett aktust megelőzően nem ismerték egymást. A lány bulizni érkezett a Szolnoki Palacsintafesztiválra, ahol beszédbe elegyedett az énekessel, akivel megittak pár italt, majd megtörtént az, amiről aztán a fél ország értesült

Arccal vállalta Laura a történteket 

A szexbotrány kirobbanása után Laurára valóságos gyűlöletcunami zúdult. Azahriah rajongói, akik ekkor tudták meg, hogy kedvencüknek menyasszonya van, a lányt hibáztatták mindenért. Ráadásul ő maga névvel és arccal vállalta a történteket, így az addig ismeretlen rajongólányból valóságos közellenség lett. Végül nem maradt más lehetősége, mint elhagyni az országot. A Bors most arról ír: a lány egészen Hollandiáig menekült a botrány miatt.

Laura Azahriah

„Voltak olyan barátaim, akik elfordultak tőlem”

Budai Laura a lapnak elmesélte, miként reagáltak az ismerősei, a családja a 2022 májusában történtekre.

– Voltak olyan “barátaim”, akik elfordultak tőlem, de legalább így ki tudtam szűrni, hogy ki az, aki teljes mértékben igaz barátom, és ki nem. Az igaziak a mai napig mellettem állnak, és végig támogattak – magyarázta a lány.

– A családom… Ez vegyes. Anya először nem fogadta jól, össze is vesztünk, de aztán megbékélt és igyekezett elfogadni, hogy ez történt. Apa az a tv-ből tudta meg… Azt mondta, hogy felnőtt vagyok, tegyem azt amit en jónak látok, nem szó bele az életembe.”

A családunkban a bátyám az, aki nagyon nehéz eset ilyen téren, de benne jó értelemben csalódtam mert mellém állt és bevédett. A nővérem először poént csinált ebből, majd miután rájött, hogy komolyan kell venni a dolgot, támogatott mindenben.

Szerencsére olyan családom van, ahol mindenki elfogadja a másikat, és nem szólunk bele egymás életébe. Egyedül az volt nehéz hogy van egy 11 éves unokahúgom, akiért sokszor én mentem suliba, és az osztálytársai volt hogy csesztették emiatt, amit egyáltalán nem tudok elfogadni hisz ő nem tehet semmiről.

Laurán az eset után a depresszió jelei kezdtek mutatkozni. Egyértelművé vált számára: itthon egy ideig nem lesz maradása. 

„Kiforgatták a szavaim”

Én már túllendültem a dolgon, lezártam magamban, bár sokszor rajtam van még a depresszió, de sokkal jobban vagyok már mint egy éve.

 – folytatta.

„Rengeteg bántást kapok mai napig, az emberek ezt sosem fogják elfelejteni… Ha visszamehetnék a múltba, fel sem vállaltam volna magam, bár nem is a felvállalással van probléma, hanem azzal hogy videós interjút adtam, megmutattam az arcom. Ráadásul úgy éreztem hogy teljesen kiforgatják a szavaim, kamerák előtt kellett beszélnem, és persze ott volt a sok világítás, fény, ami miatt nem éreztem magam komfortosan, így előfordult hogy hülyeségeket mondtam.”

Nem jár alkalmi szexpartnere Azahriah koncertjeire  

A Hollandiában élő nő azt is elárulta: örül Azahriah sikerének, ugyanis szerinte sok magyar, sőt, külföldi előadót is túlszárnyal a tehetsége, ugyanakkor a koncertjére azért nem menne el. Mint mondja: Az mégiscsak gáz lenne…

Egyébként hiába élek külföldön, oda is követ a múltam, hisz fent vagyok a social média platformokon, és úgysem tudom teljesen ezt lezárni.

Laura, aki elárulta, sajnos a közösségi média miatt külföldre is követi a múltja, azt is felfedte, mi késztette arra, hogy kiálljon a nyilvánosság elé.

Kötelességemnek éreztem… Hisz miért baj, ha egy nő jól érzi magát? Nem is értem. Az menőnek számít ha egy férfi ilyet tesz, de ha a nő, az miért megvetendő?

forrás: ripost.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?