Celeb / Híresség

„Minden héten mással vagyok” – Felfalják a nők az ország legkövérebb tinijét: Rácz Géza azt állítja, a kegyeiért „9 vagy 10 pontos” lányok küzdenek

A „Magyarország legkövérebb tinijeként” elhíresült Rácz Géza állítja, hogy rengeteg hölgy áhítozik, hogy vele lehessen és mostanra már azt sem tudja, hány lánnyal volt dolga.

 

 

 

Rácz Gézával a legtöbben a súlyproblémái kapcsán ismerkedtek meg. Néhány évvel ezelőtt 360 kilogrammot nyomott, amit mára már sikerült 160 kilóra redukálnia, ami valljuk be, nem kis teljesítmény. A fiatal sztárnak azonban mostanra már zenei karrierje, sőt népszerű TikTok-csatornája is van, aminek következtében – állítja – rengeteg lánnyal van dolga. Most azt is elárulta, hogy mi a sikere titka, már ami a nőügyeit illeti.

Magamat adom! – mondta a Borsnak a fiatal férfi, aki arra a kérdésre, hogy hány barátnője volt így válaszolt:

Minden héten mással vagyok!

– büszkélkedett Géza, aki úgy folytatta, hogy ha valaki nem hiszi el neki, amit mond, nyugodtan álljon elé, ő pedig bemutathatja neki a topkategóriás barátnőit, akiket ő maga pontozni is szokott egy elég szubjektív rendszer segítségével:

Van köztük 9-10-es, de 7 vagy 6 pontos is akad. Annál lejjebb nem adom, mert mindenképpen meg kell húznom valahol a vonalat

– mondta Géza és összefoglalta, hogy végül is hogyan jutott el odáig, hogy minden héten új „9-10-es” barátnőre tegyen szert:

Volt idő, amikor a nők szóba sem álltak velem, de most, hogy ismert lettem, sokan szeretnének velem megismerkedni. Természetesen idővel szeretnék egy stabil kapcsolatot, de most még inkább szeretném kihasználni a lehetőségeket! – szögezte le Rácz Géza.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?