Celeb / Híresség

Gáspár Győző vallomása: „Az egyik legnagyobb félelmem, hogy a képzeletem hamarabb cserbenhagy, mint a testem”

Gáspár Győző bevallotta, hogy az egyik legnagyobb félelme az öregedés kapcsán, hogy a képzelete hamarabb hagyja cserben, mint a teste.

 

 

 

Az öregedés velejárója a szellemi és a fizikai lelassulás, amely sok mindenkit megrémiszthet. A hazai sztárok közül többen is tartanak az elmúlástól és az öregedéstől: Steiner Kristóf például elárulta, hogy önértékelési problémákkal küzdött emiatt, ugyanis hosszú időbe telt számára, mire elfogadta, hogy ráncosodik, illetve, hogy másként néz ki a fotóin, mint évekkel ezelőtt. Mint mondta, ezért sokáig szerkesztette a képeit, de végül elengedte ezt, és megbarátkozott a kinézetével.

Gáspár Győző is hasonló cipőben jár, ugyanis ő is fél az öregedéstől, amelyről őszintén vallott a közösségi oldalán.

„Az egyik példaképem egyszer azt mondta, ‘az öregedésben az a legrosszabb, hogy az ember kifogy az ötletekből’. Azóta nem tudom kiverni a fejemből ezeket a szavakat, mert nekem is ez a legnagyobb félelmem, hogy a képzeletem hamarabb cserben hagy, mint a testem. És ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Az ember fura szerzet, mert látszólag jobban fél az öregedéstől, mint a haláltól” – írta Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?