Celeb / Híresség

Istenes Bence: „Aki teheti most maradjon otthon”

A sztárműsorvezető egy Instagram-videóban beszél arról, hogy el kell fogadnunk, hogy életünk most fenekestül felfordul. Ugyanakkor néhány praktikus tanácsot is ad a bezárt mindennapokra.

 

 

 

 




11 perces Instagram-videóval jelentkezett Istenes Bence, az Álarcos énekes műsorvezetője, amelyben néhány gondolatot oszt meg a koronavírusról.

A sztár igen közérthetően elmagyarázza azt, amiről az utóbbi időben sokan beszélnek:

hogy az eddig megszokott életünknek egy kis időre most vége, egészen új életstílust kell megszoknunk, és ezt el kell fogadnunk, ha nem akarunk sokkal súlyosabb bajt.

Mint mondja, aggódva figyeli, hogy több ismerőse még mindig társaságba jár, bulizik, moziba megy. Ezzel nem biztos, hogy magukat sodorják bajba (hisz fiatalabbakon sokkal kisebb károkozással átmegy a vírus), hanem idősebb, beteg hozzátartozóikat.

Szerinte el kell dönteni, hogy most egy kicsit visszaveszünk a mindennapos rohanásunkból, tudatosan és lassabban élünk, vagy ragaszkodni próbálunk eddig megszokott életritmusunkhoz, de ebben az esetben a baj sokkal tovább elhúzódik.

Videója második felében a szörnyű helyzet pozitívumait igyekszik megragadni. Mint mondja, a kényszerű otthon maradás alatt tehetünk számos olyan dolgot, ami régen természetes volt:

társasjátékozhatunk, közösen főzhetünk a családunkkal (persze ha előtte tudatosan és megtervezetten bevásároltunk) vagy egyszerűen többet beszélgethetünk.

Videója végén ő is megkér mindenkit, aki megteheti, hogy segítse azokat, akik jobban rászorulnak. Ezekben az időkben talán mindenkinek van 11 perce, hogy megtekintse és megfogadja Istenes Bence tanácsait.

 

 

 

Ezt gondolom a jelenlegi helyzetrol ??? Nagyon eszbe kene kapnunk es felelossegteljesen viselkednunk!!! (2020.03.14.)

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?