Celeb / Híresség

Ebbe a titokzatos férfibe szerelmes a magyar szépségkirálynő? 23 évvel idősebb milliárdossal kapták le – fotók!

Lebukott Blága Tünde és új párja? Úgy tűnik a 2023-as Miss Universe Hungary ismét boldog kapcsolatban él, szerelme pedig nem más, mint a milliárdos üzletemberként ismert Horváth László. Az 50 éves ékszer-specialistáról és a 27 éves szépségkirálynőről az egyik belvárosi kávézóban készültek leleplező fotók.

 

 

 

A Blikk olvasója – egy kávézóban ölelkezve, majd együtt kisétálva kapta lencsevégre Tündét és Lászlót. Nagyon úgy tűnt, hogy egy párt alkotnak, és több lehet közöttük puszta barátságnál.

Blága Tünde és Horváth László az elmúlt hetekben többször fordultak meg együtt ebben a belvárosi kávézóban

– Az elmúlt hetekben többször láttam már őket itt együtt megfordulni. Tündét egyből felismertem, és az úriembert is, a fiam ugyanis követi a TikTokon. Látszik, hogy nagyon boldogok együtt, amikor együtt vannak, kizárják a külvilágot, csak egymásra koncentrálnak, többször megérintik egymást – fogalmazott a fotók készítője.

A szépségkirálynő és a milliárdos hosszú idő után kézenfogva távoztak

A Blikk is felkereste őket ám nem szerettek volna nyilatkozni. A Blikk azonban megtudta, a szépségkirálynő és a sikeres üzletember nagyjából másfél hónapja alkothat egy párt. Úgy tudjuk, egy közös munkatársuk mutatta be őket egymásnak, és első látásra kialakult a kölcsönös rokonszenv. Ezután több sajtórendezvényen, filmbemutatón is összefutottak, majd egyre többször keresték a másik társaságát, beszélgettek kettesben. Idővel pedig rájöttek, romantikus érzelmeket táplálnak egymást iránt.

Blága Tünde életébe a lehető legjobbkor érkezett László. Legutóbb az év elején Palikék Világa by Manna című műsorban vallott arról, hogy három évvel ezelőtt a párja egy tenerifei nyaralás során elhunyt.

– Szörnyű volt, életem legrosszabb időszaka. Soha nem gondoltam bele, hogy valakit elveszíthetek, mert addig nem veszítettem el senkit. Nagyon nehéz volt, nagyon sokáig kerestem önmagam, kerestem az utam, nem tudtam, mit csináljak, azt gondoltam, el fogok veszni, elveszítettem önmagam – vallotta be Tünde, aki akkor még arról számolt be, hogy azóta egy külföldi férfival alkot egy párt. Úgy tudjuk, annak a kapcsolatnak nem sokkal később vége lett, a szépségkirálynő a csalódás után hagyott időt magának a lezáráshoz, ezután érkezett az életébe az üzletember, akivel az elmúlt évek nehézségei után most újra boldog.

A feltételezett randi végén az 50 éves milliárdos igazi úriemberhez méltóan még kezet is csókolt Tündének

De kis is Horváth László? A sikeres és befolyásos üzletember 31 éve foglalkozik ékszerekkel, korábban 59 fős manufaktúrája gyártotta az általa tervezett értékes ékszereket, valamint forgalmazta a legnagyobb hazai és külföldi üzlethálózatokban. Üstökösszerű karrierjéről 2023-ban a Forbes készített vele interjút. Foglalkozott ingatlanokkal is, ám egy ideje a közösségi médiát hódítja meg. Az Instagramon és a TikTokon „HLekszer.official” néven hatalmas követőtáborral rendelkezik, tartalmaiban pedig ékszer-specialistaként szólal meg. Korábban volt már nős, jó ideje egyedül élt, ám most végre talán újra társa talált.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?