Celeb / Híresség

Jákob Zoli visszaküldte 200 milliós sportkocsiját: kiverte a balhét, visszakéri a pénzt

Korai volt az öröm? Jókora perpatvar alakult ki Jákob Zoltán nemrég megrendelt, kétszázmilliós McLaren 750s Spyder típusú sportkocsija körül. A Nagy Ő egyetlen fillért sem sajnált volna a magyar utcákon nemigen látható járgányért, ám amikor betoppant a bécsi autókereskedésbe, ahova megérkezett a verda, felment benne a pumpa, ugyanis nem az a gép várta, amelyet remélt. Jákob nem habozott, vissza is kérte a pénzét.

 

 

 

Zoli február végén még lelkesen számolt be arról, hogy hamarosan érkezik az általa kiszemelt, Tiffany kék McLaren, amely a sorozatgyártású gépjárművek közül jelenleg a világon a leghamarabb gyorsul fel 0-ról 200 kilométer/órás sebességre. Ennek megfelelően az ára is borsos, 200 millió forint. Ebben persze, benne van az is, hogy az üzletember számos extrát kért a sportautóba, amelyet az ő igényei szerint alakítanak ki.

Legalábbis Jákob erre számított, éppen ezért döbbent meg, amikor kiderült, hogy a kérései nem teljesültek maradéktalanul, sőt, az autókerekedés jelentős változtatásokat végzett a megbeszéltekhez képest.

– Jött a nagy hír, hogy megérkezett Bécsbe a McLarenem, aminek természetesen először nagyon örültem, azonban korai volt a lelkesedés.Kiderült, hogy nem pont azokat az alkatrészeket tették bele a kocsiba, amiket kértem. Arra hivatkoztak, hogy bizonyos darabokból éppen nem volt készleten– mondta csalódottan Jákob Zoltán, aki talán még szemet is hunyt volna néhány apróbb eltérés felett, ám volt egy dolof, amit már nem tudott szó nélkül hagyni.

Újabb négykeréken gurúló csodát vásárolt Jákob Zoltán / Fotó: Blikk
Szinte csak a színe passzolt a megrendelt McLarennek – Jákob Zoltán bosszúsan látta, hogy mást kapott, mint amit kért

– Tulajdonképpen rengeteg eltérés volt: például a féknyereg nem narancssárga volt, hanem fekete, amire még azt mondtam, jó, ezt azért megemésztem, ámkiderült, hogy az autó belsejét nem fehér, hanem fekete bőrrel vonták be.Ez számomra sarkalatos pont, hiszen a sportkocsik belseje amúgy is szűk, a sötét szín pedig még jobban összenyomja a teret, amitől nyomasztó érzése lesz az embernek, amikor benne ül. Persze, tisztában vagyok vele, hogy ez egy úri hóbort, de én úgy gondolom, ennyi pénzért szeretném azt kapni, amit kértem – jelentette ki az üzletember, aki végül elállt a vásárlástól.

– Alaposan kivertem a balhét, s megmondtam, most azonnal kérem vissza a pénzemet. Persze, azonnal bocsánatot kértek a hibák miatt, és próbáltak kiengesztelni, de én hajthatatlan voltam, ugyanis a történtek teljesen elvették a kedvemet a vásárlástól.Ráadásul a Ferrari Purosangue, amivel jelenleg közlekedem, közel 400 millió forintot ér Bécsben, ami majdnem a kétszerese annak, amennyiért én vettem. Hiába, Ausztriában sokkal magasabb az adó a ritka luxusautókon. Úgyhogy nem is akarok kétszáz milliós McLarennel járni Bécsben, amikor van egy 400 milliós Ferrarim – nevette el magát Jákob Zoltán.

A történtek persze, nem vették el teljesen az üzletember kedvét az autóvásárlástól, hiszen jövőre már érkezik is az új Lamborghinije.

– Most úgy vagyok vele, hogy idén még kiélvezem a Ferrarimat, jövőre pedig már az új Lamborghini Revueltómnak örülök majd – jelentette ki.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?