Celeb / Híresség

Tóth Gabi fülsértő sikoltozásától zengett a pláza, borzasztó kellemetlen helyzetbe került az énekesnő

Tóth Gabi sikoltozásától volt hangos a forgalmas pláza.

 

 

 

Tóth Gabit most mindennel megtalálják az emberek. Mivel sokan nem nézik jó szemmel, hogy otthagyta Krausz Gábort a Fricska Táncegyüttes szépfiújáért, mindenki hajlamos bármit bevetni csak azért, hogy kicsit belerúghasson a Sztárban sztár leszek mesterébe.

Akár még jó pár éves felvételeket is képesek előhúzni csak azért, hogy Gabit kellemetlen helyzetbe hozzák anélkül, hogy ő maga tudna róla; hiszen nem valószínű, hogy ezek mind eljutnak hozzá.

Most éppen az a videófelvétel terjed a közösségi médiában, ami még 2012 áprilisában történt a Szeged Árkádban. Tóth Gabi itt lépett fel azon a tavaszon, plázai koncertjén többek között elénekelte az Elég volt című számát is. Az énekesnő várta volna, hogy a körülötte ácsorgó közönség is vele együtt énekelje a dalszöveg sorait, de sajnos azzal kellett szembesülnie, hogy a tapsikolók vagy nem tudják kívülről a nótát, vagy egyszerűen nincs elég bátorságuk ahhoz, hogy mások előtt csillogtassák meg énektudásukat.

PEDIG GABI BEPRÓBÁLKOZOTT AZZAL IS, HOGY LEMENT A KÖZÖNSÉG KÖZÉ, ÉS ODANYÚJTOTTA A MIKROFONT AZ EGYIK ELSŐ SORBAN ÁLLÓ LÁNYNAK, AKI CSAK NÉMÁN NÉZETT RÁ. GABI ARCÁRA AZTÁN EGY PILLANATRA KI IS ÜLT, HOGY MI JÁRHAT A FEJÉBEN, DE UTÁNA KÉNYTELEN VOLT EGYEDÜL FOLYTATNIA A DALT.

A Sztárban sztár leszek mestere persze nem csak énekelt és táncolt a színpadon, hanem furcsa sikoltozásokat is kiadott, amit a közönség szemmel láthatóan nem tudott értelmezni. A közzétett videó alatti kommentszekcióban többen is fülsértőnek és kellemetlennek érzik ezt az egész fellépést, egyesek nem értik, hogy sokan miért rajonganak Tóth Gabiért.

„Ilyen bolond éneklést még nem láttam, rossz hallgatni”

„Erre mondják azt, hogy ízléstelenül oldott a hangulata”

„Megnyugodtam! Lehet még belőlem is énekes”

„Hááát…rendesen elmentek otthonról….miről zagyvált a cipőbolti nagykoncerten?…mert csak egy repedtfazék rikácsoló, idétlen vonaglása jött át..”


forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?