Életmód, Érdekes

„Van 1 feleségem és 7 barátnőm” – mondja a brazil férfi, felesége boldognak szeretné látni

Arthur O Urso egy brazil modell, aki úgy érzi, nem arra született, hogy monogám kapcsolatban éljen. Szerinte a monogámia azt jelenti, hogy egyik ember kizárólagos jogot formál egy másikra, de ő szabad szeretne lenni. Jelenleg összesen 8 nővel él párkapcsolatban, közülük az egyik hivatalosan is a felesége.

 

 

 

Arthur fiatalabb korában eléggé visszahúzódó volt, és nem tudta, hogy kell nőkkel ismerkedni. Amikor ráadásul elkezdett fölösleges kilókat felszedni, végképp nem volt bátorsága randizni. Egy napon azonban találkozott Luanával, és minden megváltozott. Egy üzletben ismerte meg a lányt, aki ott dolgozott, és Arthur meghagyta a telefonszámát, abban a reményben, hogy felhívja őt. „Azonnal elbűvölt, amint megpillantottam” – mesélte a férfi.

Luana úgy emlékszik, hogy a férfi, aki még túlsúllyal küzdött, ennek ellenére már akkor is sok figyelmet kapott.

A dolgok nagyszerűen alakultak köztük, és végül össze is házasodtak. A kapcsolat jó hatással volt Arthurra, aki elkezdett odafigyelni az egészségére, és másfél év alatt 27 kilót fogyott. A fizikai változás az önbizalmára is hatással volt, és úgy érezte, készen áll egy másik életmódra. „A testemben és stílusomban bekövetkezett változások elég bátorságot adtak ahhoz, hogy potenciálisan más emberek irányába is megnyissam a kapcsolatomat” – mondta.

Meglepetésére Luanának nem volt kifogása ez ellen, és így lassan egyre több nő vált az életük részévé. „Elégedett vagyok ezzel a házassággal, mert mindig is az volt a szándékom, hogy Arthurt boldoggá tegyem. Ha ő boldog, én is az vagyok” – mondta Luana, aki szerint a kapcsolatuk csak még jobb lett, miután a poliamoria mellett döntöttek.

„Miután poliamor kapcsolatba kezdtünk, közelebb kerültünk egymáshoz. Mindig is megvolt közöttünk a bizalom, de az, amink most van, sokkal több ennél. Egyetlen pillantás is elég hozzá, hogy megértsük egymást” – magyarázta Luana.

Jelenleg 7 másik nő része az életüknek, de nem élnek együtt mindannyian, mivel nem minden barátnő családja fogadja el az életmódjukat. Arthur családja is sokkal inkább csak tolerálja, mint elfogadja a döntésüket. TaináLorenaKyaraMelinaEmellyThayenne és Cyntia mind nagyszerűen kijönnek egymással és Luanával is, és azt mondják, a jól működő kapcsolat titka, hogy Arthur mindenkire ugyanannyi időt és figyelmet fordít.

Bár időnként előfordul, hogy valaki úgy érzi, elhanyagolják, és féltékeny lesz, de ilyenkor megbeszélik a problémát, mint egy igazi család, és minden megoldódik. Arthur ugyanakkor azt is elismerte, hogy kezdetben nehezen tudta megjegyezni minden barátnője nevét, de mostanra már ezzel is boldogul.

Bár hivatalosan nem házasodhatnak össze mindannyian, azért szerveztek egy jelképes szertartást, ami különleges szerelmük megünneplésére szolgált.

Arthur nagymamája, Maria, sokáig csak Luanát ismerte, de a férfi végül úgy döntött, bemutatja neki a többi barátnőjét is. Az idős nő láthatólag fenntartásokkal viszonyult unokája életviteléhez, de összességében elfogadta azt, bár kihangsúlyozta, hogy dédunokákat csak Luanától szeretne.

„Tiszteletben kell tartanom az érzéseit és az életét. De én azt szerettem volna, ha csak ketten lennének Luanával” – mondta.

Arthur azonban nem tervez lemondani a barátnőiről, sőt, mindegyiküktől szeretne gyerekeket. A kívülállók ugyan nem mindig fogadják el a kapcsolatukat, és sok negatív megjegyzést kapnak, de ők nem törődnek ezzel.
„Az üzenet, amit el szeretnék juttatni az emberekhez az lenne, hogy egyszerűen csak szeressenek, szeressenek ítélkezés nélkül” – mondja Luana.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?