Életmód, Érdekes

16 ordító különbség a nők és a férfiak között

A férfi és a nő két külön világ. Teljesen máshogy közelítjük meg a problémákat, más dolgokra helyezzük a hangsúlyt, másképp viselkedünk. A nők szeretnek mindent túlbonyolítani, ami sokszor jót tesz. De a férfiak meg nem értik, miért kell mindent ennyire kielemezni és túlpörögni a dolgokat. Ezt meg persze a nők nem értik, hogy hogy lehet valaki ennyire egyszerű.

 

 

 

Ez a csodálatos ellentét teremt összhangot a két nem között, és persze sokszor bonyodalmakhoz is vezet. Íme 16 különbség a nők és férfiak között:

Felnőtté válás
A nők sokkal gyorsabban érnek, mint a férfiak. A legtöbb 17 éves nő már felnőttként viselkedik, míg ebben a korban egy fiú gondolata csak a tv és foci körül forog, tartós kapcsolatra ezért ritka esetben van példa.

Kalapok
A nők jól néznek ki kalapban, míg minden férfi dinkának néz ki benne.

Kézírás
A férfiak aláírása általában csirkekarcoláshoz hasonlít, nem érdekli őket a szépírás, nem díszitik amit írnak. A nők ellenben szeretik a színes, illatos, diszített írásokat. Sokszor nevetségesen kanyarítanak a P és G betűkön. Királyi fájdalom női kéziratot olvasni. Még ha veszekedős levelet írnak is, képesek mosolyt rakni az írás végére.

Fürdőszobák
A férfiaknak legfeljebb hat tárgy van a fürdőszobájukban – fogkefe, fogkrém, borotválkozóhab, borotva, szappan és törölköző. Egy női fürdőszobában tipikusan 437 tárgy szokott lenni, amelynek nagytöbbségét a férfiak képtelenek azonosítani.

Bevásárlás
Egy nő listát ír azokról a dolgokról, amire szüksége van, majd elmegy a boltba és megvásárolja a szükséges termékeket.
Egy férfi addig vár, amíg nem marad más a hűtőjében, mint egy fél citrom és egy zöldülésnek indult valami. A férfi mindent megvesz, ami jól néz ki, majd mire a pénztárhoz ér, úgy meg van rakva a kocsija, mint egy piaci árusé. Természetesen, ez nem gátolja meg abban, hogy a maximum 10 árucikkes pénztárhoz menjen.

Indulás
Ha egy férfi azt mondja, készen áll az indulásra, akkor az így is van. Ha a nő mondja, hogy kész az indulásra, azt jelenti, hogy még megkeresi a fülbevalóját, átveszi a felsőrészét és befejezi a sminkjét.

Macskák
A nők imádják a macskákat. A férfiak azt mondják szeretik a macskákat, de ha a nő nem figyel, jól fenéken billentik.

Tükrök
A férfi hiú, megnézi magát a tükörben. A nők viszont nevetségesek, minden tükrözödő felületen megnézik magukat – tükör, kanál, kirakat, kenyérpirító…

Garázsok
A nők autójuk parkolására és a fűnyíró tárolására használják a garázst. A férfiak saját standot építenek ki, ahol még enni is lehet, TV-t tartanak és használhatatlan ferde padokat tákolnak össze.

Telefon
A férfiak kommunikációs eszközként tekintenek a telefonra, rövid üzeneteket küldenek egymásnak. Egy nő egy kéthetes barátnőjével töltött kirándulás után képes a hazajövetel után három órát telefonon beszélgetni barátnőjével.

Tájékozódás
Ha egy nő vezetés közben eltéved, és ismeretlen környezetben találja magát, megáll egy benzinkútnál és útbaigazítást kér.
A férfiak ezt a gyengeség jelének tartják. Inkább órákat köröznek, mi közben ilyen mondatok hagyják el a szájukat: “Másik úton közelítjük meg a célt”, “Tudom, hogy a közelben vagyok, felismerem azt a fehér üzletet”, “Itt lesz az valahol”,”Azt hiszem jó helyen járunk, csak nem tudom pontosan hol vagyunk”.

Gyerekek
Ah, a gyerekek. A nő mindent tud gyermekeiről. Ismeri a fogorvosukat, a futball játékokat, legjobb barátokat, kedvenc ételeket, álmukat, vágyaikat, gondolataikat.
A férfi halvány tudatában van annak, hogy kis emberek élnek a lakásban.

Az öltöző
Az öltözőben a férfiak három dologról beszélnek: pénz, foci és a nők. A pénzt illetően túloznak, csak úgy gondolják, hogy értenek a focihoz és történeteket találnak ki a nőkről.
A nők egy dologról beszélnek az öltözőben, a kapcsolatukról. A szexet rendkívül pontosan, technikai módon írják le és soha nem hazudnak.

Játékok
A kislányok szeretnek játszani míg el nem érik a 11-12 évet. A férfi soha nem nő ki a játékból. Az egyetlen változás, hogy egyre drágább és egyre kevésbé praktikus játékokat vásárolnak. Férfijátékok: mini TV, autó telefon, videójátékok, bonyolult keverők és készülékek, és bármi, ami sípol, villog és legalább 6 elem kell a működéséhez.

Növények
A nő megkéri a férfit, hogy vigyázzon a virágokra, amíg ő elutazik. A férfi öntözi a növényeket. A nő öt nap múlva hazatér egy halott növényekkel teli lakásba. Senki sem érti mi történhetett.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?