Celeb / Híresség

Nagy Feró felesége a válásról beszélt

Több mint negyven éve él együtt a feleségével Nagy Feró, aki csak nagyon ritkán beszél a házasságáról.

 

 

 

„A barátnője volt belém szerelmes. Egyszer átjöttek hozzám ketten, én pedig megláttam őt. Egyből éreztem, hogy ez a csaj kell nekem, de tudtam, hogy húsz év a korkülönbség köztünk, ezért nem is tettem olyan lépést, amitől úgy érezte volna, hogy szeretnék ráhajtani. Többször volt a társaságunkban rajongóként, pedig már rég nem azon a szinten volt” – kezdte Nagy Feró a hot! magazinnak, majd az esküvő is szóba került.

Ági terhes lett, én pedig a neveltetésemnél fogva úgy gondoltam, el kell vegyem feleségül. Szó sem volt arról, hogy elvetetjük. Szóval, az esküvő napján kértem az anyakönyvvezetőt, hogy pörgessük meg a műsort, hiszen délután mennünk kell Pécsre, mivel akkor indult a turnénk.  Emiatt csak a két tanúnk volt jelen: a technikus és a gitáros.

 Ott örök hűséget fogadtunk egymásnak, Ági pedig abban a pillanatban adott értelmet a rockerségemnek. Először nem volt felhőtlen az örömöm, hiszen akkor már nem hittem a sírig tartó szerelemben meg az olyan házasságban, ami legalább húsz évig tart, hiszen egyszer már elváltam, de Ági mindent megváltoztatott. Azt hittem, pár évig elvan a zenésszel, aztán talál egy fiatalabbat, és lepattint” – mondta.

Negyven éve vannak együtt, és máig boldogok. „Percenként el tudnánk válni, de nem tesszük. Ha szeretem azt az embert, akkor azt a keresztet a nyakamba veszem; keresem benne a jót, és azokat a tulajdonságokat próbálom felerősíteni, amik miatt beleszerettem annak idején, nem pedig azt nézem, hogyan tudnám megváltoztatni. Ha a saját képemre szeretném formálni, akkor minek mentem hozzá? – magyarázta Ági, majd arról is mesélt, mikor döntötte el, hogy Nagy Feró lesz a férje. 

„Ahogyan akkor az ötéves kislányával bánt, azzal levett a lábamról.  Látva azt a köteléket, ami kettejük között volt már akkor is, rájöttem, hogy ez hiányzott az életemből. Ha az apám tizedennyire törődött volna velem, már boldog lettem volna. Emiatt nekem részben szükségem volt egy apaképre, ami Feró lett.  Számomra ő volt az alfahím. Itt mondtam, hogy ennyi, ezt a pasast csípem, ő lesz a gyerekeim apja. Bár az elején egyáltalán nem tudtam, mire vállalkozom, de amikor láttam, hogy a gyerekek mennyire szeretik az apjukat, ott értettem meg mindent. Mindig is nagyon jó apa volt, tanítani kellene azt a törődést, amit ő adott a gyerekeinek és az unokáinak. Feró nem tud nekem olyat mondani, hogy válás legyen a vége. Anyukám féltett ettől a kapcsolattól, de mondtam neki, hogy ha ez az ember nem húz végig a hajamnál fogva a csillaghegyi Mátyás király úton, akkor kitartok mellette életem végéig” – mesélte a felesége.

forrás: origo.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?