Celeb / Híresség

Milliókat keres Amerikában az Exatlon sztárja, Szabó Francisca

Szabó Franciska, az Exatlon Hungary egykori bajnoka, egy új városban, egyedül próbálja újra felépíteni életét az Egyesült Államokban, mind lelkileg, mind anyagilag próbálva talpra állni a néhány hónapja történt viharos szakítása után. Az amerikai partnere és ő közötti kapcsolat mesébe illően kezdődött, sőt, még a családalapítást is megfontolták, ám Franciska a férfi igazi arcának megismerése után úgy döntött, hogy jobb, ha elhagyja a közös életüket. A kapcsolatba mintegy 10 millió forintot fektetett be, és most keményen dolgozik, hogy anyagilag újra lábra álljon.

 

 

 

Jelenleg Miamiban él, és életét domina pankrátorként keresi meg. Kiderült, hogy a sportos alakú nőnek van egy OnlyFans-oldala is, ahol bár nem oszt meg korhatáros tartalmakat, a bevétele havonta egymillió forintra rúg.

“Fétis és domina tartalmakat teszek fel, és így is havonta egymillió forintos bevételem van. De az igazi bevétel nem itt keletkezik, hanem a szabad hétvégéim feláldozásával, amikor a rajongók foglalhatnak velem találkozót, meghívnak mint domina pankrátor. Emiatt hétvégente több száz kilométert utazom, de megéri. És amint anyagilag összeszedem magam, megvalósítom a következő álmomat, és elindítom a saját ruhamárkámat!” – mondta Szabó Franciska a Ripostnak.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?