Celeb / Híresség

„A növény tudja, érzi azt, hogy beszélgetek vele” – Ráparancsolt a kertjében álló fára Nagy Feró – videó

Nagy Feró hisz benne, hogy a növények értik, amit mondunk nekik. A Beatrice frontembere imád a kertben tevékenykedni, ahol évek óta beszél az ott lévő növényekhez, és állítása szerint épp ennek köszönheti, hogy az egyik szilvafája megmenekült a kivágástól.

 

 

 

Feró a kertjében fogadta a Mokka stábját, és meg is mutatta a csodálatos gyógyuláson átesett növényt.

– Ennek a fának az az érdekessége, hogy egyszer megtámadta egy betegség, idejöttem hozzá és beszélgettem a fával. Mondtam neki, hogy most vagy meggyógyulsz, küzdj az életért, ne hagyd magadat, mert ha nem, akkor jövök a fűrésszel és kiváglak. Meggondolta magát, megijedt és a következő évben már rendes szilvákat termett. Azóta teljesen meggyógyult. Ez nagyon érdekes dolog, szerintem az embernél is így van: ráparancsolsz, hogy vagy meggyógyulsz, vagy az Úristen kiszelektál téged. A növény tudja, ez egy élőlény, érzi azt, hogy idejövök, beszélgetek vele… Persze hülyének néznek a faluban sok helyen, sőt, nem csak ott. De nem baj az! Lehet beszélgetni a fával, nekem tanulság, hogy akkor ezt megbeszéltem vele, azóta meggondolta magát, nem fertőzi a természetet – mondta el a Mokkában Feró.

Az énekes mindezek után megmutatta azt a fát is, amit tizenöt éve megrágtak a kecskéi. Azt a fát befáslizta, és azóta is a kert egyik éke.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?