Celeb / Híresség

Korábban is volt rendőrségi ügye: akár börtönbe is kerülhet Gáspár Evelin exe

Gáspár Evelin elárulta, az őt meztelen képekkel zsaroló volt barátja korábbi rendőrségi ügye miatt mostani tettéért akár börtönbe is kerülhet.

 

 

 

 

 


Újabb fordulat Gáspár Evelin zsarolásos ügyében! Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Győzike lányát meztelen képeivel zsarolta meg szakításuk után egykori barátja, aki lapunknak azt nyilatkozta: hirtelen felindulásból tette közzé a lány fotóit, barátnője ugyanis megcsalta őt az unokatestvérével. Az elmérgesedett viszony elért a fiatalok családjáig is, Evelin szerint Boldizsár édesapja meg is fenyegette őt, miszerint lefejezi az egész családot, a fejüket pedig a kerítésre tűzi.

A viszály azóta sem csitult, sőt, Evelin arról beszélt kedd reggel a Mokka adásában, hogy szeretné rács mögé juttatni exét.

„Addig fogok menni, amíg a szabadságát elveszti. Sajnos, vannak más dolgok a füle mögött, úgyhogy esélyes rá.”

„Jogosítvány nélkül vezettem, elkaptak a rendőrök, bevittek 72 órára, de végül előbb kiengedtek. Más rendőrségi ügyem nem volt” – erősítette meg a Bors értesüléseit Boldizsár, aki a Gáspár család ügyvédje szerint is lehetséges, hogy jogsértés miatt börtönbe kerülhet.

„Evelin ügye sokkal több annál, mint hogy megosztottak róla privát fotókat. Az, hogy a volt barát fotókat osztott meg, önmagában polgárjogi kérdés, sérelemdíj követelhető miatta. Ha azonban Evelin elesik reklámbevételektől, partnerprogramtól, esetleg munkáktól a botrány miatt, az már kártérítési per tárgya, akár milliós összeg – a meghiúsult munkák díja – is perelhető” – mondta a lapnak jogász, aki szerint Evelint a fotóival visszakényszeríteni a kapcsolatba, bőven a zaklatás kategóriáját üti, amely 1 év szabadságvesztéssel is büntethető, nem beszélve a lefejezős telefonhívásról, ami a legkomolyabb ügy, itt kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?