Celeb / Híresség

Kulcsár Edina megszólalt negyedik gyermeke érkezéséről: „Kemény lesz, de én nagyon terhelhető vagyok”

Az egykori szépségkirálynő tudja, hogy nem lesz túl egyszerű, de mindig is erre vágyott.

 

 

 

Kulcsár Edina és G.w.M szerdán véget vetett a hosszú találgatásoknak azzal, hogy bejelentették, második közös gyermeküket várják, és a rapper szavaiból mindenki számára egyértelmű lehetett, hogy a modell egy kisfiút hord a szíve alatt.

A gólyahírt követően rengetegen gratuláltak a sztárpárnak, de akadtak olyanok is, akiknek a leendő édesapának kellett üzennie, hiszen bár ők nem nyilatkoznak sehol az örömükről, ennek ellenére mégis voltak „nagyon okos megmondóemberek, akik egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni vagy negatív stílusban megnyilvánulni”. Edina később elárulta követőinek, hogy azért tudta ilyen sokáig titkolni várandósságát, még gyermekei előtt is, mert édesanyja segített neki úgy fotózni, hogy ne látszódjon az egyre növekedő pocakja, és azt is megosztotta az emberekkel, hogy leendő kisfiuknak mindenképpen különleges nevet szeretnének majd adni. Most újabb részletekre derült fény a csöppséggel kapcsolatban.

A születendő kisbaba a sztárpár második, Kulcsár Edinának pedig már negyedik gyermeke lesz. A legkisebb, Amara csupán kilenc hónappal ezelőtt született, így többen is megjegyezték a modellnek, hogy bizony nehéz időszak lesz, amikor a kicsi megszületik, mivel nagyon kevés lesz a korkülönbség közte és testvére között.

Jobb a kis korkülönbség! Az eleje nehéz, de a gyerekek szempontjából meg szuper lesz– válaszolt egy kommentre Edina Instagram-oldalán, melyből azt is megtudtuk, hogy a kisbabát idén augusztusra várják, és mindenképpen azt szerették volna, ha minél előbb megérkezik a családba.

„Mi nagyon szerettük volna, hogy minél hamarabb legyen egy kistesója Amarának, és már nagyon várom ezt az időszakot is. Lehet, hogy kemény lesz és sokan tudom, hogy nem is vállalnák be, de én nagyon terhelhető vagyok, és folyton pörgök. A gyerekeimnek és a családomnak élek. Mindig nagy családra vágytam, és nagyon örülök, hogy megadatik ez a csoda, hogy 4 gyerekes anyuka lehetek. Nyilván én vagyok az anyuka, így leginkább én foglalkozom a gyerekekkel, de itt a családom is, akikre maximálisan számíthatok” – fogalmazott az egykori szépségkirálynő egy másik válaszában.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?