Celeb / Híresség

Berki Mazsi új melleket kapott a szoptatás után, új barátja segített feltupírozni a luxusözvegyet?

Berki Mazsinak szemlátomást jócskán megnőttek a mellei.

 

 

 

Nem is olyan régen még egy olyan kép kerengett az interneten Berki Mazsiról, ami még valami tavaly nyáron készülhetett. Ezen a fotón a luxusözvegy nem vette észre, hogy akaratlanul is megvillantotta fedetlen mellbimbóját, és vele együtt a bimbóudvart is, ami miatt kíméletlenül bele is álltak a közösségi médiában.

Most ismét Mazsi melle lett az internetezők fő témája, többen is arra gyanakodnak, hogy Berki Krisztián özvegye plasztikai műtéten esett át valamikor a közelmúltban, ugyanis szemmel láthatóan nagyobbak és formásabbak a mellei, mint eddig. Ugyebár Mazsinak 2021 novemberében született meg kislánya, Emma, akit természetesen anyatejjel táplált. A szoptatós édesanyák pontosan tudják, hogy a terhesség, illetve a szoptatás ideje alatt mennyi változáson esik át a testük, és így a mellük is.

A magyar hírességek közül többen is úgy döntöttek, hogy a szoptatás után mellplasztikán esnek át, mondván nem tudták elviselni, hogy a mellük két – ahogy ők fogalmaztak – leeresztett tejeszacskóra hasonlít. Nem vetnénk meg Berki Mazsit sem, ha emiatt döntött volna úgy, hogy kés alá fekszik, hiszen 31 éves, fiatal édesanyaként nyilván fontos neki, hogy hogy néz ki, és minden bizonnyal nemcsak saját magának, de jelenlegi párjának is szeretne tetszeni.

A kommentelők közül többen is biztosra állítják, hogy Mazsi karácsony előtt esett át egy mellplasztikán, aminek az eredményét láthatjuk legújabb fotóin. Többen meg is jegyezték, hogy milyen szép, formás, ízléses ciciket csináltatott magának, nem túlozta el a méretet, pont hozzá illő.

A luxusözvegy mind ez idáig nem írt arról a közösségi oldalán, hogy valóban plasztikai műtétet hajtottak volna végre rajta, így azt sem tudni, hogy a beavatkozást saját keresetéből vagy esetleg újdonsült szerelme segítségével fizette ki.

forrás: promotions.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?