Celeb / Híresség

Béranyát keres Frédéric von Anhalt: 360 milliót fizet annak, aki szül neki egy örököst

Egyetlen nagy vágy hajtja Frédéric von Anhalt herceget. Gábor Zsazsa nyolcvanéves özvegye úgy szeretne távozni erről a világról, hogy biztosan tudja, lesz örököse annak a mesés vagyonnak, amellyel rendelkezik. Ezért bármennyit képes lenne fizetni.

 

 

 

A magyar születésű hollywoodi világsztár egykori férje mindent összevetve mintegy 60 millió dollárnyi, azaz 21,5 milliárd forintra tehető vagyonnal rendelkezik. A szép summát egy kezelői alapban őrzik, amelyhez jelenleg egyedül Von Anhalt férhet hozzá.

De vajon ki lesz az, aki a jövőben szintén részese lehet ennek a pénznek? A herceg eddig hasztalanul kereste az örökösét, ezért új terv fogalmazódott meg a fejében: egy saját gyermek, ha már a megfelelő személyt nem sikerült megtalálnia.

– Bárki, aki méltónak találtatik arra, hogy az örökösöm legyen. Ennek azonban az a feltétele, hogy akarja folytatni, életben tartani Gábor Zsazsa életművét, azért próbálok valaki olyat örökbe fogadni, aki méltó – jelentette már ki többször a herceg, akinek a terve a jelek szerint egyelőre kudarcba fullad.

Mivel nem sikerült megtalálnia a megfelelő örököst, Frédéric von Anhalt fejében új terv körvonalazódott: béranyát keres, aki gyereket szülne neki. Ehhez mesés ajánlattal állt elő.

„Lányok, az egyetlen, amit szeretnék, egy saját gyerek. Szükségem van egy örökösre, mert lassan kifutok az időből” – írta az Instagram-oldalán Frédéric von Anhalt, aki lapunknak is megerősítette, tökéletes sugar daddyje lesz annak, aki segít neki megoldania ezt a problémát.

Az angol szlengben sugar daddynek hívják azokat idősebb és gazdag férfiakat, akik anyagi támogatásban részesítenek egy fiatalabb lányt a társaságáért, illetve intim kapcsolatért cserébe. A herceg azonban ez utóbbira már nem vágyik, csak egy nőre, aki szül neki egy gyereket. A kiválasztott hölgy igazán jól járna, hiszen az ajánlat értelmében egymillió dollárral, azaz 360 millió forinttal lehet gazdagabb, különleges alkalmakkor pedig még Gábor Zsazsa több mint egymilliárd forintot érő ékszerkollekciójának darabjait is viselhetné… legalábbis ezt ígéri a hollywoodi magyar díva özvegye.

– Nem akarom, hogy a pénzem az államra szálljon – jelentette ki eltökélten Anhalt herceg, aki évekkel ezelőtt már tervezgetett hasonlót, ám végül meggondolta magát és inkább a nevére vett egy német futballistát, Kevin Feuchtot, de az nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

– Hatalmasat csalódtam benne, ezért Kevin már a múlté, ő nem az örökösöm többé. Nem méltó arra, hogy Zsazsa életművét és az enyémet továbbvigye. Az eddigi örökbe fogadott fiaimat csak a cím érdekelte, a munka nem – sóhajtott korábban Frédéric von Anhalt, aki az elmúlt években örökbe fogadott egy fitneszstúdió-tulajdonost, egy éjszakai klub főnökét, egy divattervezőt, egy ügyvédet és egy bordélyház-tulajdonost is, még sincsen örököse.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?