Egyéb

Élni tudni kell: G.w.M és Kulcsár Edina álomnyaralásra mentek, tetőtől talpig Gucci szettben hajókáztak a tengeren – videó

G.w.M és Kulcsár Edina romantikus nyaralásra mentek és pálmafákkal teli helyre utaztak. A sztárpár stílusosan, Gucci szerelésben élvezte a pihenést.

 

 

 

Ha ünneplésről és szerelemről van szó, G.w.M nem aprózza el a dolgokat. A rapper imádja ajándékokkal elhalmozni Kulcsár Edinát, és mindent megtesz annak érdekében, hogy közösen is tudjanak időt tölteni a kislányuk megszületése után. Volt arra is példa, hogy az édesapa egy luxusautóval lepte meg a feleségét, legutóbb pedig méregdrága, de egyben gyönyörű helyen ünnepelték a Valentin-napot kettesben.

A betegeskedés, kórházi kezelések és a lelki problémák után a páros úgy határozott, hogy kiruccan egy kicsit és elhagyták az országot. Az egy napig elérhető Instagram-történetében az előadó csodás tájról osztott meg egy videót, melyen a kék tenger és a pálmafák látszódtak. Később pedig hajóra pattantak és stílusosan élvezték a káprázatos környezetet, valamint a pihenést. G.w.M az ide kattintva megnézhető sztorijában mutatta meg, hogy össze is öltöztek, ugyanis mindketten teljes Gucci szettben csodálták a kilátást.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?