Celeb / Híresség

Tóth Gabi kiborult a gyűlölködő üzenetek miatt, jogi lépéseket tesz: „Szálljatok le rólam… Menjetek el orvoshoz!” – videó

Tóth Gabi nem bírja tovább a gyalázó és zaklató üzeneteket. A közösségi oldalán bukott ki az őt támadókra.

 

 

 

Mint arról mi is beszámoltunk, az Odakint most szörnyek járnak című megmozdulás több tízezres – de könnyen lehet, hogy százezres – tömeget vonzott a Hősök terére múlt pénteken. A február 16-ai, influenszerek, véleményvezérek és előadók által szervezett tüntetés a gyermekek védelmében jött létre és a gyermekbántalmazás ellen szólaltak fel a szervezők. Az Osváth Zsolték által megvalósított rendezvényt több mint 100 hazai híresség is támogatta, köztük Alföldi Róbert, a Járai házaspár, Nádai Anikó, Kajdi Csaba, Tóth Andi, Istenes Bence, Borbély Alexandra, Ábel Anita, Gálvölgyi János, Caramel és még sokan mások.

(A legfrissebb hírek itt)

Tóth Gabi elhatárolódott a tüntetéstől, mondván, hogy azt olyanok szervezték, akik évek óta a lejáratásán dolgoznak, „akiket baloldali politikusok támogatnak, és felhasználják a gyermekvédelmi, pedofil témát a saját politikai céljaikra”. Az énekesnő elmondta a véleményét, miszerint „ez a tüntetés a gyermekvédelmet felhasználó tüntetés, és azt is hozzátette, hogy „természetesen a gyermekek mellett állok, aminek függetlennek kellene lennie”. Ennek nyomán ismét megtalálták őt a sértegető üzenetek a közösségi oldalain.

Gabi – mint mondja – nem hitt a szemének, amikor ma egy újabb támadó hangvételű levéllel szembesült, ezt a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában osztotta meg. Az üzenetben azt írta neki valaki, hogy olyan oldalon áll, amelyik a kislányát odavetné egy évtizedekkel idősebb férfinak, hogy „azt csináljon vele, amit akar”. Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban, hiszen az édesanya videóüzenetben válaszolt.

„Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem… Meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le! Próbáljátok az egészet mindenestől az én számlámra írni… Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni” – bukott ki az énekesnőből, aki elcsukló hangon szólította fel az őt ostorozókat, hogy hagyják békén.

Van egy kislányom, van egy életem, amit próbálok élni, de konkrétan zaklatásig mennek a gyűlölködő üzenetek, amik a mai napig nem tudom, hogy fajulhattak el idáig… Hol van az emberekben a méltóság? Az empátia? Meddig mehet el az eszetlen gyűlölködés?

– áll a történtek előtt értetlenül Gabi, majd leszögezte, hogy elindítja a megfelelő jogi lépéseket minden vádaskodás után.

Az előadó úgy véli, onnan tudható, hogy „jó oldalon áll, hogy sosem lenne képes hasonlóan ocsmány üzeneteket írni másoknak”. Egy következő videóban már mosolyogva jegyezte meg, hogy a kritikusai végre örülhetnek, mert – bármilyen nehéz is általában – most sikerült kihozniuk a sodrából

Fölcsesztek, nincs tovább, elegem van! Az embernek véges a határa, ennyi! Emberek vagyunk, jogom van kiborulni. Na, most tele lett a tököm, örüljetek, élvezzétek!

– zárta le.
forrás: blikk.hu
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?