Celeb / Híresség

Kállay-Saunders András megszólalt az X-Faktor kiesőjét ért támadásokról: ez a véleménye Manuelről

Duettpartnere, Manuel védelmére kelt Kállay-Saunders András, aki arra kérte a rosszindulatú kommentelőket, hogy ne legyenek olyan előítéletesek ByeAlex, már kiesett versenyzőjével szemben.

 

 

 

 

 




Az X-Faktor szombat esti elődöntőjében a versenyzők egy-egy sztárduettel is színpadra léptek. ByeAlex egyik mentoráltja, Manuel Kállay-Saunders Andrással énekelt, aki annak idején szintén egy tehetségkutatóban, a Megasztárban tűnt fel. A fiatal tehetség, akit a mezőny legszorgalmasabb versenyzőjének vélnek, ezúttal is saját dallal lépett a színpadra: duettjüket ketten írták Kállay-Saunders Andrással.

Bár Manuel számára a verseny szombaton véget ért, nincs oka elkeseredni, hiszen a YouTube-on dalai már többmilliós megtekintéssel bírnak, Kállay-Saunders András szerint pedig ByeAlex mentoráltja már így is sokat nyert az X-Faktorral.

 

 

„Talán nem sikerült nyerni, de már győztes. Én szerencsére zenélhettem vele egész héten és több oldalát megismertem zeneileg meg emberileg, mint amit lehet képernyőn keresztül. Olyan sok van ebben a fiúban és idővel ezt mindenki fogja látni. A rossz kommentelőknek meg azt üzenem, ameddig élőben nem találkozol valakivel, ne ítéljed, ez a fiú csupa szív és csak imádja a zenét” – írta Kállay-Saunders András.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?