Celeb / Híresség

Nocsak! Gáspár Virág pultosként dolgozik egy belvárosi luxusétteremben?

Az új, patinás étterembe a magyar sztárvilág krémje is betért már, de az egyik pult mögött még Gáspár Győző lánya is felbukkant.

 

 

 

Gáspár Bea és Győző kisebbik, 22 éves lánya, Virág bár magánéletét egyre inkább óvja a nyilvánosságtól, de korábban mi is beszámoltunk arról, hogy igen boldog időszakát éli: fiatal, csinos, sokat bulizik a barátnőivel, és szerelmes is. Teljesnek érzi az életét, és bevallása szerint gyermekáldásra sem vágyik. Gáspár Virág a szerelem mellett karrierjéről sem beszél sokat, de a Bors most arról írt, a fiatal lánynak még pörgősebbek lettek a napjai, hiszen már munkába is állt.

Virág két évvel ezelőtt érettségizett, de akkor még nem tudta, mihez is szeretne igazán kezdeni, nem volt konkrét terve a jövőjét illetően, ám akkor is úgy nyilatkozott, egy kicsit sem tart attól, mi lesz az iskola után, ő csak sodródni szeretne az árral. Lakatos Levente műsorában akkor azt mondta, még azt sem tudja, hogy valójában mi és ki ő, de már akkor is munkát keresett, most pedig kiderült, hogy meg is találta a számításait, ugyanis tavaly felvételt nyert egy francia iskolába, ahol szakácsnak tanult, és friss információk szerint el is tudott helyezkedni a vendéglátásban.

Gáspár Virág Budapest belvárosában, a Rose Budapest nevű, nemrégiben megnyílt patinás étteremben bukkant fel az egyik pult mögött egy korábban közzétett Instagram-sztorija szerint. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy Gáspár Győző lánya teljes munkaidőben dolgozik-e a vendéglátóhelyen vagy csak egyetlen alkalomra ugrott be segíteni.

A Rose Budapest megnyitójára olyan magyar hírességek érkeztek, mint Majka, Pápai Joci, Kabát Peti vagy Marco Rossi, de még Szoboszlai Dominik is megfordult már ott, és a sornak még nincs is vége. A tulajdonosnak van egy másik étterme is, ahova szintén előszeretettel jár a magyar sztárvilág krémje.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?