Celeb / Híresség

Súlyos balesetet szenvedett PSG Ogli, műteni kellett – fotó

Másfél órás operáción esett át a héten PSG Ogli, akinek még karácsony előtt szakadt el a keresztszalag a bal lábában. Az influenszer teljes felépülése fél évig tart majd.

 

 

 

A TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorának sztárja december 22-én érkezett haza Szaúd-Arábiából, hogy másnap játszhasson egy jótékonysági focimérkőzésen. A játék közben azonban megsérült.

– Az egyik labdaátvételnél egy nagy reccsenést hallottam, majd fájdalmat éreztem. Utána már lábra sem tudtam állni, az egyik ismerősöm vitt be a kórházba, ahol kiderült, keresztszalag-szakadásom van – mesélte lapunknak Olivér, aki így bukta a tervezett mexikói útját.

A fájdalmai nagyjából egy hét után elmúltak, ám az orvosok operációt javasoltak, amit a héten az egyik magánkórházban végeztek el.

– Elég komoly műtét volt, másfél óráig tartott altatásban. A hajlítómból szedték ki a szalagot, onnan pótolták. Már másnap hazajöhettem, de egy hétig rögzítőt kell hordanom, és csak mankóval tudok járni. Bevallom, elég nehezen viselem – mondta.

A gyógyuló PSG Oglit barátai is meglátogatták otthon

A felépülés alatt a párja ápolja őt, de nemrégiben a barátja, Gáspár Laci is meglátogatta. Olivér azonban így sem viseli jól a lábadozást, hiszen pörgős életet folytat, folyton jön-megy. A legnehezebb számára, hogy egy ideig nem tud majd sem edzeni, sem utazni.

– Fél évig tart a teljes felépülés, és kell majd járnom gyógytornára is. Az utazás egy időre kimarad, s nagyon sajnáltam, hogy a PSG meccsére sem tudtam elmenni. Én a telet mindig valami napsütéses, egzotikus helyen töltöm, de most itt szenvedek a hidegben.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?