Celeb / Híresség

Berki Mazsi: „Úgy éreztem, egymás mellett élünk, nem együtt”

Berki Mazsi elárulta, hogy mikor döntöttek úgy Krisztiánnal, hogy szakemberhez fordulnak házasságuk megmentése érdekében.

 

 

Berki Krisztián és felesége, Mazsi egyáltalán nem titkolják, hogy házasságuk mélypontra került, ám próbálnak mindent megtenni azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat. Berki Mazsi most a TV2 Mokkában mesélt a mélypontjukról, ahol azt is elmondta, hogyan kezdődött a nehéz időszakuk Krisztiánnal.

Az a pillanat volt, amikor Krisztiánnal már nem tudtunk beszélgetni. Inkább úgy éreztem, egymás mellett élünk, nem együtt. Ez nem csak a baba érkezésével volt, hanem azt azért tudni kell, hogy amikor egy házasság megromlik vagy rosszabb lesz, akkor azért az egy hosszabb idő. Azt gondolom ugyanennyi is kell, hogy rendbe tegyük– fogalmazta meg azt a pontot Mazsi, amikor eldöntötték, hogy szakemberhez fordulnak.

Majd hozzátette, hogy mindkettőjükben megvan a hajlam, hogy megmentsék a házasságukat, ugyanis szeretik egymást. A szakértő szerint pedig azon is dolgoznak, hogy egy intim közeget hozzanak létre, ahol kizárják a külvilágot és a kommenteket.

Berki Krisztián felesége azt is megosztotta, hogy a szülésnél nagy támogatásra volt szüksége, ugyanis amikor kiderült, hogy császármetszéssel hozzá világra a kislányát halálfélelme volt.

A műtőasztalon és előtte is nagyon féltem, hogy nehogy történjen a babával vagy velem valami. Utána otthon pedig a császár miatt nagyon nehéz volt éjszaka felkelni és ott az ember, hiába vannak ott körülötte, mégis egyébként kicsit néha egyedül érzi magát. Ezért én ma már nagyon sok babás programra járok a kicsivel, ahol anyukákkal tudok beszélgetni és ez hatalmas töltődés– nyilatkozta Mazsi.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?