Belföld

Magyar Péter nem nyugszik: újra páros lábbal szállt bele Rogán Antalba

Magyar Péter újabb üzenetet osztott meg a közösségimédia-oldalán: kirakta a „Mészáros-féle MBH bank felügyelőbizottságából” történő lemondó nyilatkozatát.

 

 

 

„Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat. Ennyit a propagandasajtó hazugságairól” – írta a Facebook-bejegyzésében.

Hozzátette: a „valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indít, és ha szükséges, személyiségi jogi pert is”. Megjegyezte: ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt a bicskei áldozatoknak ajánlja fel.

Varga Judit exférje reagált Tiborcz István kijelentéseire is. Magyar Péter úgy érzi, „a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái” lejárató hadjáratot indítottak ellene. Közülük sokakkal jóban is van, sőt, a továbbiakban sem haragszik majd rájuk, „mert mindenkinek meg kell élnie valamiből”.

A posztját végül egy érdekes viccel zárta:

Egy kérdés. Tudjátok, melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?