Celeb / Híresség

A fél internet Kulcsár Edinán röhög, előkerült róla egy rég elfeledett felvétel

A kommentelők szerint már akkor sejteni lehetett, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata véget ér.

 

 

 

Kulcsár Edina és Csuti szinte mindenkit sokkoltak 2022 januárjában, mikor közösen bejelentették, hogy elválnak. Ezek után sokak számára még meglepőbb volt, hogy kiderült, az egykori szépségkirálynő összejött az ismert magyar előadóval, G.w.M-mel – akivel azóta már összeházasodtak, és egy közös gyermekük is született.

Egyesek szerint már jóval korábban voltak arra utaló jelek, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolata nem fog örökké tartani. Sőt, van, aki úgy gondolja, hogy már a 2017-ben sugárzott Ázsia Expressz című műsorban is érezni lehetett, hogy nincsenek egy hullámhosszon – pedig akkor még házasok sem voltak.

Felkerült az Ázsia Expresszből a TikTokra egy videó, amin most rengetegen nevetnek, ugyanis sokan úgy vannak vele, hogy ennél nagyobb bizonyítékot keresve sem kaphatnánk arra, hogy Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatának már akkor meg voltak számlálva a napjai.

A felvételen Kulcsár Edina és Csuti éppen beszélgetnek:

– Kulcsár Edina: Minden elmúlik egyszer…

– Csuti: Csak a szerelmünk nem!

Kulcsár Edina pedig rögtön olyan fejet vágott ennek a mondatnak a hallatán, ami az emberek szerint nem csupán rendkívül vicces, de nagyon árulkodó is, hiszen nem az jött át az arckifejezéséből, hogy ő is így gondolja.

Itt lehet megtekinteni a jelenetet, ami szinte vírusként terjed az interneten:

@melinda87112 #kulcsaredina #csuti #kikészülsz #foryou #fy #takarodjonforyouba #nagyon #nevetek #gonoszvagyok #de #tetűvagyok #nincsmese ♬ eredeti hang – Melinda Mühlhauser-S


forrás: metropol.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?