Celeb / Híresség

Eltemették L.L. Junior hároméves kisfiát – Riport a gyászszertartásról

L.L. Junior kisebbik gyermekét, a hároméves Dávidkát Zuglóban gázolta halálra egy autó augusztus 31-én kora este, ahogyan arról a Bors is beszámolt. Az édesanya gyermekeivel kézen fogva sétált, de Dávidka váratlanul kirántotta a kezét édesanyja szorításából, és kiszaladt a zebrára. A tragédia óta Junior és volt párja, Csilla között nagyon elmérgesedett a helyzet, a zenész az anyát okolja közös gyermekük halááért. Junior második kisfia 2015 szeptemberében született, Dávid nemsokára ünnepelte volna a negyedik születésnapját.

 

 

 

 

 

 




 

L.L. Junior hét évig élt együtt egykori feleségével, Hopp Csillával, akivel két gyönyörű gyermeket neveltek. Elsőszülött fiuk, Lacika 2013-ban, a kisebbik, Dávidka pedig 2015 szeptemberében jött a világra. Noha a szülők nem sokkal a családbővítés után elváltak, utódaikat mégis példaértékűen, közösen nevelték. Egészen a múlt hét szombat estéig. L.L. Junior volt felesége nem sokkal a tragéida előtt is boldogan fotózkodott a gyermekeivel, kora délutánig velük volt Junior is, majd útnak indult az Esztári Lecsófesztiválra koncertezni.

 

 

 




 

 

 

 

Ma délben kezdődött a nyilvános szertartás. A rapper erről korábban az Instagramján tájékoztatta az embereket. Az ifjabb Lesi fivért a Fiumei úti temetőben várhatóan több százan, ezren kísérik majd utolsó útjára, a búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenél majd a kis Dávidka emlékére, akit hófehér hintóval, hófehér lovakkal visznek majd a sírhelyhez. Az édesapa mindenkit arra kért, hogy mivel imádott, hároméves kisfia „már az Úr mellett van a mennyországban”, hogy hófehér ruhában jelenjen meg a temetésen.

MEGÉRKEZTEK FÁSY ÁDÁMÉK

 

 

 

 

 

 

 

 

MEGÉRKEZETT ZÁMBÓ ÁRPY IS

KIHOZTÁK A KICSI KOPORSÓT

 

 

 

 




 

 

 

 

 

MEGÉRKEZETT A CSALÁD IS

 

 

 

 

 




 

 

 

 

BEHAJTOTTAK A HINTÓVAL

 

 

 

 




 

 

 

 

MEGKEZDŐDÖTT A SZERTARTÁS

AZ ELŐKÉSZÜLET KÉPEI

 




 

 

VIDEÓ:

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?