Celeb / Híresség

Schobert Norbi reagált az őt ért támadásokra: azt mondja, ő csak jót akart, de sokan félreértették a szavait

A fitneszguru ezúttal a férfiak önérzetébe gyalogolt bele a kijelentéseivel. Azt mondja, a véleményét továbbra is fenntartja, bár szerinte megint kiforgatták a szavait.

 

 

 


Schobert Norbi hétfői, Fókusznak adott nyilatkozatával ismét hatalmas botrányt kavart. Most a férfiak önérzetébe gyalogolt bele. Mint azt mi is megírtuk, a fitneszguru arról beszélt, hogy szerinte ciki, ha a férfiaknak „aputeste” van, vagyis kicsit pocakosabbak, és undorító a „csimpánzcsöcs”, vagyis ha a férfiaknak „lóg” a mellük.

„Van ez a hülye mondás, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik, hogy a férfi a 100 kilónál kezdődik. Nagyon tévedésben vannak. A vágódisznó kezdődik 100 kilónál”

– fogalmazott akkor Schobert Norbi.

A fitneszguru kijelentésein ismét nagyon sokan felháborodtak, több ismert ember is elmondta a véleményét. Lakatos Márk például úgy fogalmazott: „nettó bunkó, suttyó, alpári kijelentés volt” a fitneszgurutól az, hogy szerinte nem a férfi, hanem a vágódisznó kezdődik 100 kilónál.

Schobert Norbi most ismét nyilatkozott a Fókusznak.

„Új balhé, mindenki rólam beszél, ez rendkívül jól esik. Viszont, aki látta az eheti interjút, és ismert ember, és posztol, nem ártana, hogyha tényleg nézné, mert hogyha újságcímekből tájékozódik, akkor bizony nem én magyarázom bele ebbe a mondatba azt, amit belemagyaráznak. Nincsen benne ez a mondat. 100 kiló az vágósúly a disznóknál, és a 100 kiló feletti férfi nem férfi attól, mert 100 kiló”

– fogalmazott a fitneszguru, aki most is fenntartja véleményét, bár szavait szerinte nem úgy kell értelmezni, ahogyan azt sokan teszik.

„Ez a mondat ez továbbra is érvényes, ezt továbbra is fenntartom, hiszen gondoljatok bele, nem kezdődhet 100 kilótól egy férfi. Tehát ez hülyeség. Miért, akkor egy 60 kilós, 70 kilós nem férfi? Vagy akkor húzunk egy centit? Tehát a mondat nem igaz, hogy 100 kilótól kezdődik egy férfi, de ebbe kapaszkodnak sokan”

– fogalmazott a fitneszguru.

Schobert Norbi azt mondja, ő csak jót akart ezzel és az a célja, hogy szavaival kizökkentsen mindenkit a komfortzónájából, és, hogy jobban figyeljünk magunkra, az egészségünkre, valamint a testsúlyunkra, ami most a pandémia idején akár életet is menthet.

VIDEÓ: A Fókusz riportja

 

 

 

 

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?