Celeb / Híresség

Berki Mazsi videóban ad tanácsokat, hogyan bolondíthatja magába a férfiakat egy nő!

Berki Mazsi lassan másfél éve veszítette el férjét, Berki Krisztiánt. Az özvegy sokáig maga alatt volt, azonban az idő múlása gyógyítja a sebeket, tompítja a fájdalmat, így a borzalmas időszak után a még nagyon fiatal Mazsira is újra rátalált a boldogság. Új párjával, Zoltánnal fülig szerelmesek egymásba és ennek titkát tudja is a luxusözvegy. Ha pedig tudja, akkor el is árulja, mindezt pedig videóban tette egy randiapp reklámjának aprópójából.

 

 

 

Berki Mazsi a napokban feltöltött egy új videót az Instagram oldalára, ahol elmondta, hogy neki is épp lesz egy randija, így bemutatott egy társkereső alkalmazást, és beszélt arról, hogy mennyire fontos az őszinteség az online ismerkedésben. Mert hiába a szépített képek, előbb-utóbb a leendő partnerünk találkozik a “valódi arcunkkal”. Mazsi emellett még egy fontos tanáccsal látta el a követőit:

“Véleményem szerint a nőknek nem szabad elengedniük magukat egy párkapcsolatban. Mert azzal megölik a tüzet. Tapasztalom, hogy ahogy telik az idő, hajlamosak a nők egyre kevesebbet foglalkozni magukkal. Nem mosnak olyan sűrűn hajat, nem sminkelnek annyit, kicsit elengedik magukat. Szerintem ez hatalmas hiba, de természetesen mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja – tette hozzá Mazsi, aki így zárta a szavait: – Újítani kell, pezsgésben kell tartanunk a kapcsolatunkat, hogy meglegyen az a láng! Így tudjuk életben tartani a szerelmet hosszútávon is.”

-mondta el a hasznos tanácsoat a luxusözvegy.


forrás: reflektoronline.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?