Celeb / Híresség

Lánykérésre készül az RTL leszbikus műsorvezetője – videó

Szintet lépett Lady Szomjas és szerelme kapcsolata, hamarosan a lánykérés következik. Egy új taggal is bővült a családjuk, ugyanis örökbe fogadtak egy cicát.

 

 

 

Szomjas Jennifer, másnéven Lady Szomjas már évek óta nyíltan felvállalja, hogy a saját neméhez vonzódik, és bár korábban próbálta titkolni, hogy foglalt-e a szíve, az utóbbi időben egyre többet mesél a barátnőjéről. A műsorvezető úgy érzi, végre megtalálta a nagy Ő-t a titokzatos választottja személyében, akiről mindössze annyit tudni, hogy Erikának hívják. Év végén azonban egy kisebb akadályba ütköztek, ugyanis ki kellett költözniük a korábbi otthonukból és hirtelenjében új lakást találniuk. Szerencsére mindene a lehető legjobban alakult, és ki is vették az első lakást, amit megnéztek, majd szép lassan elkezdték berendezni, hogy elkezdhessék az új életüket.

A TikTok-sztár a közösségi oldalán ezúttal egy kérdezz-feleleket tartott, és videóban árulta el, hogy lassan már két éve annak, hogy egymásra találtak. Mint mondta, egy melegbárban, az Alteregóban ismerték meg egymást:

„Erit a barátnője odalökte hozzám. A megismerkedésünk után három nappal volt az első randink, három napig nem volt hajlandó találkozni velem, mert félt. Egyébként abszolút szerelem volt első látásra, mikor megérkeztem a klubba, még a sorban álltunk, hogy megvegyük a jegyet és már ott láttam” – gondolt vissza mosolyogva a szőkeség, aki arra is megadta a választ, hogy mikor veszi el a kedvesét.

Nekem kell megkérnem Eri kezét, csak még nem tudom, hogyan

– vallotta be őszintén. Jenni azt is kifejtette, milyen egy nővel együtt élni.

Zseniális! Két ruhatárad van és megosztjátok a házimunkát

– emelte ki.

@ladyszomjas Válasz @senkinek a senkije🥱 részére ❤️☺️ #ladyszomjas #eriesjenny ♬ original sound – 2000s TV Show Throwbacks


A páros egy korábbi kiruccanásuk alkalmával beleszeretett egy cicába, ezért eldöntötték, hogy szeretnének egy közös házikedvencet. Nem tétlenkedtek sokáig, a napokban bővült is a családjuk, ugyanis örökbe fogadtak egy macskát.

El se hiszem, hogy ezt mondom, de lett egy cicánk! Örökbe fogadtunk egy öt hónapos kisbabát, akit elneveztünk Fonsinak, és amikor hazahoztuk nagyon félt, de a jutifalatnak hála ki tudtuk csalogatni a hordozójából

– mesélte a tartalomgyártó, majd megmutatta, mennyi mindent vettek a kis szőrgombócnak.

@ladyszomjas Üdv itthon Fonsi 🐱🥹😍 #ladyszomjas #fonsi #udvitthon #ujcsaladtag #cica #eriesjenny ♬ COME DANCING – CHARLESTON – Cavendish


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?