Celeb / Híresség

Berki Mazsi és Krisztián mindenkit átvertek: nem élőben közvetítették a kislányuk születését

Berki Mazsi elárulta, nem is élőben ment az adás, amikor világra hozta a Berki Krisztiánnal közös kislányukat.

 

 

 

Nagy port kavart, amikor 2021 novemberében megszületett Berki Krisztián és Mazsi első közös gyereke, a szülést pedig élőben követhették azok, akik kíváncsiak voltak rá, illetve kifizették az ezért kért 1490 forintot. A kamera és a nézők minden pillanatot láthattak, ahogy a kismamát felkészítik az orvosok a császármetszésre, tesztelik rajta az érzéstelenítő hatását, majd megkezdődik az operáció. Ám a követők korábban kiszúrták a képeken, hogy nem stimmelnek a dátumok, így joggal feltételezték, hogy valójában egyáltalán nem úgy zajlottak a dolgok, ahogy azt bemutatták a fizetős videóban.

Most, alig két évvel a történtek után Mazsi kamerák előtt vallotta be, hogy tényleg egy felvétel indult el azokban a percekben, ő pedig akkor már a kislányával a kezében figyelte az eseményeket. A házaspár játszi könnyedséggel verte át az előfizetőket, mivel csúsztatott élő adást indítottak.

– Inkább ne beszéljünk valamiről, de ne hazudjunk. Egyébként nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen. Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás – árulta el Hajdú Péter műsorában az édesanya, mire a műsorvezető közbevágott.

Hagytátok, hogy ezrek nézzék… Meg ez is egy kamu volt, hiszen az utolsó pillanatban nem lehetett nézni, csak ha még plusz fizettél nem tudom, mennyit…– jegyezte meg. Mazsi erre így reagált…

– Egyébként már nincs az az oldal sem. Én nem tudom, ez hogyan történt, meg mint volt… – próbálta szépíteni a helyzetet az özvegy, aki a pénteken a Frizbi TV YouTube-csatornán 19:00-kor megjelenő videóban azt is megválaszolja, mennyit is kerestek ezzel az akcióval akkoriban. Mazsi vallomását követően vélhetően sokan kiakadnak majd, különösen az előfizetők, hiszen nem azt kapták, amit ígértek nekik.

Mint azt korábban megírtuk, a világ 50 országából 195 ezren voltak kíváncsiak a pillanatra. A közvetítés végignézése nem került sokba, hiszen 1490 forintért hat órán át várhatták az emberek a nagy pillanatot. Ám ha valóban ennyien követték a szülést, Berkiék a közvetítésen majdnem 300 millió forintot kerestek a Pénzcentrum számításai alapján. A Bors megkereste Lichy József ügyvédet, aki elárulta, bár valóban egy óriási csalás beismerését hallhatják a nézők péntek este, ennek jogi értelemben már semmi jelentősége sincsen, hiszen a szabálysértésnek minősülő tett elévülési ideje mindössze hat hónap.

Akik fizettek annak idején, azok számára ez a vallomás felérhet egy kisebb pofonnal, hiszen egyértelműen csalás áldozatai lettek, vagyis megtévesztették őket.Ha viszont az összeget nézzük, az olyan csekély, hogy mélyen a szabálysértési értékhatár alatt van, hiszen az ötvenezer forint. Ergo a károkozás jelképes. Ha hihetünk a sajtóban megjelent számításoknak, akkor ezt jogilag úgy értelmezhetjük, hogy a legszerényebb becslések szerint nagyjából harminckétezer rendbeli szabálysértés történt, ami ráadásul mára bőven el is évült, hiszen a szabálysértés elévülési ideje hat hónap – magyarázta a szakértő.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?